Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

2015. július 29.
Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat. Nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak.

A két csodás hangú énekesnőben a zenén kívül egy közös biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat.

A Fashion Day of Zséda válogatásban az énekesnő könnyed, kifinomult ruhadarabokat választott.
„Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában” – árulta el a popdíva.

Gigi merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja.

„Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek” – mondta nevetve az énekesnő.

A két sztár exkluzív gardróbja most egy-egy hónapon keresztül bárki számára elérhető a fashiondays.hu-n. Zséda kollekciója júliustól, a Gigi által bemutatott válogatás augusztustól vásárolható meg. A következő hónapokban további hírességek egyedi válogatásaira is számíthatunk.