Zséda és Gigi divatdiktátornak állt

2015. július 29. |

Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat. Nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak.

A két csodás hangú énekesnőben a zenén kívül egy közös biztos van: a divat iránti szerelmük. Most egy ismert divatportál felkérésére saját stílusuk szerint válogathatták ki kedvenc ruháikat, kiegészítőiket, hogy megmutassák a nagyközönségnek egyedi stílusukat.

A Fashion Day of Zséda válogatásban az énekesnő könnyed, kifinomult ruhadarabokat választott.
„Szeretek ruhákkal foglalkozni, kutatni, hogy mi az az apróság, amelytől egy megjelenés stílusos lesz. Az a valami, amelytől az öltözék egyszerűen szép és odavonzza a tekintetet. A szépség keresése munkál bennem, ezért igazán nagy örömmel vettem részt a kedvenceim összeállításában” – árulta el a popdíva.

Gigi merész színeket és anyagokat kombinált szettjeiben. Bátran viseli a királykék színt, máskor viszont a bőrt gyönggyel vagy a szexis, felsliccelt szoknyát sportos felsővel párosítja.

„Imádok kísérletezni, szeretem kombinálni a fiatalos ruhákat klasszikus elemekkel. A magassarkúról nem vagyok hajlandó lemondani, végigtáncolom a koncertjeimet, akármennyire is fáj benne a lábam. Abban érzem magam igazán nőnek” – mondta nevetve az énekesnő.

A két sztár exkluzív gardróbja most egy-egy hónapon keresztül bárki számára elérhető a fashiondays.hu-n. Zséda kollekciója júliustól, a Gigi által bemutatott válogatás augusztustól vásárolható meg. A következő hónapokban további hírességek egyedi válogatásaira is számíthatunk.

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Sztárok