Szexi jelmezben karneválozott Rihanna

2015. augusztus 06.
Rihanna az elmúlt évekhez hasonlóan idén is ellátogatott a barbadosi Crop Over fesztiválra, ahol különleges, strasszokkal díszített jelmezben táncolta végig a hétvégét. Az Instagramra posztolt fotói alapján elég jól érezte magát..,

Az énekesnő minden jel szerint tudja, hogyan teheti felejthetetlenné karibi látogatásait. Rihanna rendkívül büszke barbadosi származására, ahol szívesen vesz részt a helyi rendezvényeken, és bújik feltűnő, extrém jelmezekbe, akárcsak az ott lakók. Ez alól az idei fesztivál sem kivétel, most egy ékkövekkel kirakott, szárnyakkal díszített bikiniben jelent meg, amelyet egy különleges, tollakkal kirakott fejdísszel tett még látványosabbá.

A huszonhét éves sztár baráti társaságával, és egy éves unokahúgával érkezett a szigetre, ahová állítólagos új párja, a Forma 1-es pilóta, Lewis Hamilton is elkísérte.  

Az énekesnő Intagramjára is töltött fel fotókat az emlékezetes hétvégéről.  Ha ti is követni szeretnétek a popsztárt, keressétek a @badgalriri néven, minket pedig a @marieclairehun név alatt találtok az Instagramon!