Taylor Swift skót kastélyt venne

2015. augusztus 11.
Az énekesnő karrierje egyre csak felfelé ível, mostanában pedig a magánéletben is megtalálta a boldogságot új párja, Calvin Harris oldalán. A huszonöt évesTaylor Swift legújabb lépése is arról árulkodik, hogy a sztárpár kapcsolata egyre komolyodik, ugyanis az Egyesült Királyságban nézett otthont magának, mindezt azért, hogy közel maradhasson a híres DJ-hez.


Profimedia – Red Dot

New York-i, Beverly Hills-i és nashville-i otthona mellé Taylor a napokban egy tizenhatodik századi skót kastélyt nézett ki magának 4,6 millió fontért, saját golfpályával, szauna és masszázs szobával, 8 hálószobával és 7 fürdőszobával, mindössze 14 mérföldre Perth városától, ahol Calvin Harris családja él.

Az 1570-es évekből származó ingatlan jelenleg egy kanadai család tulajdonában van, akik esküvőkre, rendezvényekre adták eddig bérbe a 40 hektáron fekvő ingatlant. A mesés, saját könyvtárszobával ellátott kastélyhoz tartozik még saját erdő, gyümölcsös, pihenőkert, de több kisebb, a személyzet számára fenntartott épület is.

Nem ez az első alkalom, hogy Tayor Swift szerelme kedvéért vásárol házat: három évvel ezelőtt az énekesnő akkori barátja, Robert F. Kennedy unokája, Conor Kennedy Cape Cod miatt vásárolta akkori, 4,8 millió dolláros otthonát, Massachusetts-ben, ezt végül a szakításuk után 5,7 millió dollárért el is adta.

Most azonban úgy tűnik, Calvin Harris-el, akivel február óta alkotnak egy párt, minden a legnagyobb rendben. Az pedig már nem is meglepő, hogy a Shake It Off énekesének ez nem jelent túl nagy kiadást, hiszen azzal, hogy összejött a skót dalszerző – DJ-vel, ők lettek a világ legjobban kereső sztárpárja, lekörözve az eddig élen álló Beyonce – Jay Z házaspárt.

A kastélyt bemutató képekért kattintsatok IDE!