Megan Fox és Brian Austin Green különváltak

2015. augusztus 20.
Megan Fox tizenegy év után döntött úgy, elválik egykori kollégájától, Brian Austin Greentől, akivel képtelenek voltak megoldani a karrierjüket érintő problémákat.

A Beverly Hills 90210 egykori sztárja szerette volna, ha huszonkilenc éves felesége befejezi a filmezést, hogy otthon maradhasson két közös gyermekükkel, a kétéves Noah Shannonnal és a tizennyolc hónapos Bodhi Ransom Greennel. A színésznő azonban nem volt hajlandó feladni filmes karrierjét, szerinte az anyaság és a színészet tökéletesen megfér egymás mellett, és mindkettőre szüksége van. Végül hosszú viták után, hat hónappal ezelőtt Megan két gyermekükkel együtt összepakolt és végleg elhagyta tizenhárom évvel idősebb férjét.

Utoljára június elején látták őket együtt Beverly Hillsben, azóta azonban Los Angelesben már a jegygyűrű nélkül látták csak Transformers színésznőjét, aki akkor nem kommentálta helyzetüket.

A sztárpárnak egyébként már nem ez az első szakítása. 2009-es megismerkedésük után hamar megvolt az eljegyzés, de Megan Fox hűtlensége miatt 2009-ben már szakítottak egyszer. Ekkor azonban néhány hónap után sikerült rendezniük Brian Austin Greennel kapcsolatukat, majd nem sokkal később összeházasodtak, és megszületett két gyermekük is. Most viszont – bár hivatalosan még egyikük sem nyújtotta be a válókeresetet – mégis úgy tűnik, külön utakon folytatják.