Akik az Allee Elegancia díjat kapták

2015. október 12.
Schell Judit, Bereczki Zoltán, Rúzsa Magdi, Takács Nikolas, Jakabos Zsuzsanna és Császár Gábor kapták október 8-án az ALLEE Elegancia díjat.

Színművész, énekes, valamint sportoló kategóriában a neves szakmai zsűri 18 jelöltet nevezett meg, akik közül internetes szavazás útján a nagyközönség választotta ki a győzteseket. A díjat azért alapította az Allee Bevásárlóközpont, mert fontosnak tartja a hazai öltözködéskultúra erősítését, a stílusos, elegáns megjelenés értékteremtő szerepét a társadalomban. Az ALLEE ELEGANCIA DÍJ kitüntető elismerés fő célja, hogy olyan példaképeket állítson, akik hitelesen képviselik az eleganciát.

Az Allee Bevásárlóközpont számára az egyéni stílus, az elegancia, a helyzetnek megfelelő ruhaválasztás alapvető érték. Az öltözködés kultúrája nemcsak azért fontos, mert az esztétikus megjelenés jó dolog, hanem azért is, mert az emberi kapcsolatokat segíti, megerősíti. A díj jelöltjei olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.

A neves szakmai zsűri – László Krisztina főszerkesztő, Tombor Sarolta sminkmester, Kulka János színművész, Allee elegancia díjas, és Nánási Pál fotográfus – kategóriánként három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelelt az ALLEE ELEGANCIA DÍJ követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatta meg a díjat. Ezért a kitüntető elismerés végső odaítéléséről internetes szavazás útján a nagyközönség döntött.

A díjátadó gálát az Allee Elegancia Divathetek nyitóeseményének részeként rendezték meg, ahol egy fergeteges divatshow keretében az elmúlt száz év divatirányzataiba kaphattak bepillantást a nézők. A látványos divatbemutatót Szabó Pálma rendezésében 2015. október 9-10 és 15-17. között tekintheti meg ingyenesen a nagyközönség. Mindemellett októberben divattörténeti kiállítás is várja az érdeklődőket, valamint egy nyereményjáték, amely a divat fővárosába, Párizsba repítheti a legszerencsésebbeket. Aki legalább 5000 forint értékben vásárol 2015. október 1-31. között és részt vesz a nyereményjátékon, az megnyerheti a fődíjat, egy 2 személyes luxusutazást exkluzív vacsorával az Eiffel-toronyban vagy sok egyéb értékes ajándékot.

A galériáért kattints a képre!