A legjobb idézetek szakításról hírességektől

2015. november 03.
A párkapcsolatok még a csillogó sztárvilágban sem mindig olyan tökéletesek, mint a mesebelire photoshoppolt vörös szőnyeges fotók. Itt van néhány sztáridézet a szakításról, hogy mi se érezzük magunkat olyan rosszul egyedül!

Ha épp most vagy túl egy szakításon, nem biztos, hogy ettől jobban fogod érezni magad, de néha azért jó rájönni, hogy a válás után valószínűleg Jennifer Aniston is fagyis dobozokba temetkezve zokogta rongyosra a régi közös fotókat, és még Jennifer Lopez is úgy érezte egy ponton, hogy ő a legszerencsétlenebb ember ezen a világon.

„A gyásznak rengeteg szakasza van. Mindig szomorú, mikor valami a végéhez ér. Ha próbálod elkerülni a fájdalmat, csak még nagyobb fájdalomban lesz részed. Ember vagyok, és emberi érzéseket élek meg, az egész világ szemei előtt. Nagyon próbálok felülemelkedni” – Jennifer Aniston, amikor szakított Brad Pitttel

„Nem beszéltünk, azóta, hogy írt egy smst: beadom a válókeresetet.” – Katy Perry, miután szakítottak Russell Branddel

„A hajunk valamiért olyan szoros kapcsolatban áll az érzelmeinkkel, hogy a szakítások után mindenki valami radikálisat akar a frizurájával, de én azt mondom: ne változtasd meg. Ez az első, amit a nők ilyenkor csinálnak, pedig még nincsenek megfelelő állapotban egy ilyen hosszú távú döntéshez. Vegyél inkább egy rúzst. Menj és csókolózz egy csomó emberrel, de rohadtul hozzá se nyúlj a hajadhoz!” – Alexa Chung

„Néha pocsék dolgok történnek, tudod? Fiatalok vagyunk, ez normális. És őszintén… kit érdekel? A legnehezebb rész az volt, hogy beszéljek az egészről. Mert amikor más emberekről beszélsz, az olyan hatással lehet rájuk, amit nem tudsz előre megjósolni.” – Robert Pattinson, Kristen Stewarttal való szakítása után.

„Olyan érzés, mintha kitépték volna a szívem a mellkasomból.” – Jennifer Lopez, miután szétmentek Ben Affleckkel.