MCFD 2015 bemutatók: Romani

2015. november 17.
Idén is virágba borult a Marie Claire Fashion Days kifutója a Romani bemutatója alkalmából. A márka idei kollekcióját öt legendás nő inspirálta, akik koruk igazi stílusikonjaiként ragyogtak. Farkas Franciska, Ónodi Eszter, Trokán Anna, Rezes Judit és Gryllus Dorka keltették életre Romani ruhában az öt stílusikont.

A képgalériánkért, és a bemutatón fellépő sztárokért kattints a fotóra!



Egy divatbemutató nyüzsgésében könnyű elveszni a tervezők és időpontok kavalkádjában, de az ember azonnal rájön, ha a Romani összetéveszthetetlenül színes és vibráló bemutatóján találja magát. A roma gyökerekből táplálkozó márka elmaradhatatlan, színes virágai ezúttal is benőtték a Marie Claire Fashion Days kifutóját néhány perc erejéig.

A Romani 2016. tavasz-nyári IKON kollekcióját olyan legendás nők inspirálták, mint Frida Kahlo, Audrey Hepburn vagy Marilyn Monroe, a ruhák mégis úgy lettek megalkotva, hogy minden nő saját stílusához igazíthassa őket.

A vonalak egyszerűek és légiesek, a szenvedélyesen hullámzó, lágy esésű darabokon a márkától megszokott virágminták jelentik a különleges részleteket. A fehér, a fekete és a piros színek hármasa határozza meg a ruhákat, melyek az ikonikus, klasszikus szabásokat megidézve kötnek össze korszakokat és stílusokat.

A ruhák és hullámzó szoknyák mellett rengeteg izgalmasan variált mellényt láthattunk, és a még mindig divatos crop toppok is helyt kaptak a kollekcióban. Kiegészítőkként színes kendők, virágos ékszerek és különleges táskák ékesítették tovább a forró, balkáni bulihangulat jegyében vonuló modelleket.

Gryllus Dorka


Ónodi Eszter


Rezes Judit


Farkas Franciska


Trokán Anna

Fotók: Nagy Attila