„Ha szeretnek, abból kapod a legtöbbet” – Interjú Shlomit Malkával és Korbucz Sonyával

2015. november 18.
Csodálatos, langyos őszi este Olaszországban, éppen véget ért az Intimissimi On Ice fantasztikus show-ja, már szállingóznak a vendégek az after partira – és itt, ekkor sikerült pár percre elkapni Shlomit Malkát, az Intimissimi gyönyörű arcát (aki nemrég a Marie Claire modellje is volt) és Korbucz Sonyát, a márka frissen kinevezett magyar nagykövetét. Ők még sosem találkoztak, így megvolt az első szembesítés is, záporoztak a villámkérdések – avagy két múzsa 15 percben.

MC: Hogy tetszett nektek a show?
SM: Lélegzetelállító volt, teljesen elvarázsolt. Nagyon örülök, hogy láthattam. Tavaly nem tudtam sajnos eljönni, most is törölték két járatomat, gyakorlatilag egész nap utaztam. De itt vagyok!

KS: Nekem mint zenésznek hihetetlen élmény volt látni és hallani a klasszikus zene és a modern pop ilyen szintű összefonódását – a munkám során én is az ilyen stílusú dolgokat kutatom.

SM: Igen, igen, és teljes harmónia volt a zene és a táncosok között, mintha eggyé olvadtak volna. És a színészi játékuk…


Korbucz Sonya, kolléganőnk, Molnár Anikó és Shlomit Malka

MC: Ha kicsit más szinten is, de a modellkarriereteket ti is az internetnek, a közösségi médiának köszönhetitek. Mesélnétek erről?
SM: Az enyém klasszikus Facebook-sztori: az ügynököm látott az oldalon, egy barátom egyik fényképén, aztán megkeresett, lenne-e kedvem modellkedni. Ez még a két év katonaság előtt volt, de nagyon nem rajongtam az ötletért.

MC: No és utána?
SM: Hát itt vagyok, nem? (Nevet.)

MC: Sonya, téged egy hatalmas nemzetközi kampány keretében több ezer jelentkező közül választottak ki az #ImAStory egyik múzsájának. Mesélnél erről?
KS: Igen, ez hihetetlen megtiszteltetés számomra, hogy én képviselhetem Magyarországot. Amikor a verseny második fordulóján ismét Milánóban voltam, nem hittem a fülemnek, amikor közölték, én lettem az egyik. Fantasztikus embereket ismertem meg, profi, mégis családias csapatot, akikre nyugodtan rábízhatom magam. Rockzenészként van tapasztalatom, ami a szereplést illeti, mégis nagyon megnyugtató volt velük dolgozni.

SM: Nagyon örültem én is az #ImAStory kampánynak és felhívásnak. Nem szeretem, ha egy kampány egyfajta szépségre koncentrál kizárólag – a szépség olyan sokszínű, itt az idő, hogy ezt mindenki tudomásul vegye. Egy nő, aki bemegy egy fehérneműboltba, szeretné, ha azok a képek és a hely neki is szólna, ő is szexinek akarja magát érezni. A legtöbb kampányban mintha idegenek szerepelnének, a hétköznapi ember számára teljesen elérhetetlen szépségek. Itt volt ennek az ideje, hogy végre valaki máshogy csinálja!

MC: Mindketten nagyon vagány, cool csajok vagytok, miközben egy fehérneműmárkát képviseltek, aminél kevés nőiesebb feladat létezik. Hogy is jön össze ez a kettő?
SM: Szerintem mindenkinek sok oldala van, az ember személyisége sosem egyféle. Az, hogy – ahogy mondod – vagány, cool csajok vagyunk, miközben szexi fehérneműben pózolunk: mindkettő az önbizalomból fakad és táplálkozik. Nekem is sokkal több van, mint mondjuk öt éve. Ez a munkámnak, a kampánynak és az Intimissiminek egyaránt köszönhető – illetve eldöntöttem, hogy tanulok, újraformálom a gondolkodásom. Tudatosan építettem az önbizalmat. Ha pedig szeretnek, akkor abból kapod a legtöbbet. Itt a márkánál szeretnek, megbecsülnek, a visszajelzések pedig persze hogy sokat dobtak rajtam!

KS: Én mindig inkább fiús voltam, az egyetemen döntöttem el: ide a csajosabb dolgokkal. Én sem voltam sokáig elégedett magammal, de hát ha egy ilyen kampányba jelentkezel, aztán még ki is választanak, nem mondhatsz nemet! Ez nyilván nekem is sokat segített.

MC: Jöjjön még pár gyors villámkérdés. Vágjátok rá, ami elsőre az eszetekbe jut. Ha nem modellkedés/zene, akkor mit csinálnátok?
SM: Egyértelmű: állatorvos lennék.

KS: Marketing, PR, valami, aminek a social mediához van köze.

MC: Mi az első dolog, amit csináltok, ha felkeltek reggel? És mi az utolsó este, lefekvés előtt?
SM: Fogmosás. És este? Oh, szintén fogmosás. Úgy látszik egyfolytában fogat mosok! (Nevet.)

KS: Reggel iszom egy kávét, aztán fogat mosok. Este? Egy igazán forró zuhany, ahhh.

MC: Kutya vagy macska?
SM: Kutya. De végül is mindkettő van.

KS: Macska.

MC: Álommunka?
SM: Vogue-címlap.

KS: Álomfellépés? Oh, európai turné a Queens of the Stone Age-dzsel.

MC: Hogyan és hol látjátok magatokat 10 év múlva?
SM: 4 gyerekem van, 2-3 kutyám, 3 macskám, pár bárány is talán… Ja, igen, Tel-Avivban élek, egy nagy kertes házban, ahová mindenféle állatot befogadhatok.

KS: 1-2 gyerekem már van, van még mindig zenekarom – és talán egy zeneiskolám is.

MC: Ha eltörölhetnétek egy dolgot a világból, mi lenne az?
SM: Ne legyen több háború.

KS: Az állatokkal szembeni kegyetlenség!

Szerző: Molnár Anikó