Gubás Gabi gyereklemezzel jótékonykodik

2015. december 07.
Bergengóciából jöttünk címmel gyereklemezzel jelentkezik Gubás Gabi. Az album egyetlen példányban készült, egyedi borítóval ellátott példányát ajánlotta fel a Jónak lenni jó! című jótékonysági kezdeményezés javára, amelynek bevételét idén a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja.

Fotó: Tucsek Tünde

Gubás Gabi új lemezzel jelentkezik Bergengóciából jöttünk címmel. A színésznő és Pálfy Zsolt zeneszerző dalai játékosak, könnyedek, viccesek, ezért nemcsak a kicsiknek, nekünk, felnőtteknek is szórakoztatóak.

„A zene változatos, és többféle stílus felbukkan benne a pop-rocktól a bossa nován át a tangóig – meséli a színésznő. – A szövegek egyszerű témákat dolgoznak fel, amelyek a gyerekeket foglalkoztatják. Lehet ez a játszótér, a gombászás, a teve púpja vagy éppen a lekváros kenyér. A szövegekbe beépítettük az én ötleteimet is, amelyek ösztönösen jöttek, hiszen a saját gyerekeim inspiráltak közben. A kisfiam, Attila kilenc, a kislányom, Anna pedig négyéves, így a dalokat először ők hallgatták meg. Nyugodtan mondhatom, hogy a tesztközönség tetszését elnyerte a Bergengóciából jöttünk. A gyerekeim egyik kedvence a Vasárnapi légy című vicces dalocska, ami nekem is az egyik favoritom, de imádom a Dal a gombáról című számot is.”

A színésznő idén is csatlakozott a közmédia Jónak lenni jó! című jótékonysági műsorához, amely ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot támogatja. Gabi a Bergengóciából jöttünk című lemeze egy dedikált példányát ajánlotta fel a nemes célra. A színésznő azonban nem tollal írta alá a cd-t, hanem Filó Vera grafikus a szignójával tervezett meg egy egyedi borítót kifejezetten a karitatív kezdeményezés számára. A Bergengóciából jöttünk című lemez dedikált példányából tehát egyetlenegy darab létezik, amihez a Jónak lenni jó! kampányban lehet hozzájutni.

A Bergengóciából jöttünk című gyereklemez hamarosan kapható lesz az ismert üzletekben, illetve már előrendelhető a Music Fashion Kiadó webshopjában, ITT!

Bele is hallgathatsz…