Kate Winsletet terrorizálták a gyerekek az alakja miatt

2016. január 04.
Címlapsztárunk, Kate Winslet őszintére vette a figurát. Ismét arról mesélt egy tévéműsorban, hogy kortársai gyerekként csúfolták az alakja miatt.

A vonzó és sikeres színésznő, aki manapság a photoshop használat ellen szólal fel úton útfélen, gyerekként nem volt jóban a testével. Fájdalmas tapasztalatairól nemrégiben a CBS vasárnap reggeli műsorában mesélt.

„Csúfoltak és szekáltak a kinézetem miatt – meséli Kate. – Zömök, pufók gyerek voltam, nagy volt a lábam, rossz a hajam.” Az Oscar-díjas színésznő azonban időközben rájött, hogy sokat köszönhet annak, hogy átlagos gyerek volt. Ráadásul sok évvel később egykori „fő kínzójának” meg is mondta a véleményét. Összeszedte minden bátorságát és szembenézett egyik volt osztálytársával, aki különösen szörnyű felnőtté vált. „Egy áruház szépségosztályán dolgozott – emlékszik vissza. – Odamentem hozzá, és megköszöntem neki, hogy ilyen szemét módon bánt velem annak idején, mert ezzel csak erősebbé tett engem.”

Ma már nem érdekli, hogy tökéletesen néz-e ki, és erre tanítja a lányát, Miát is.”Fontos, hogy minden fiatal lány tudja, nem nézünk ki mindig úgy, mint amikor végigsétálunk a vörös szőnyegen.”

Exkluzív interjúnkat Kate Winslettel megtalálod a januári-februári Marie Claire-ben, a mozikban pedig a Steve Jobs című filmben láthatod január 14-től. (A filmet a UIP-Duna forgalmazza.)

Fotó: Profimédia – Red Dot