5 lenyűgöző ruha a Golden Globe gáláról

2016. január 11.
Az idei gála nyerteseiről már beszámoltunk, most nézzük, divat terén ki „alkotott” vizuálisan maradandót a tegnapi, 73. Golden Globe sztárparádén!

Lady Gaga

Egyik befutónk, ami a ruhaválasztást illeti, igazi újonc a filmes díjak terén. A Legjobb női főszereplő (minisorozat vagy tévéfilm) címet kiérdemlő Lady Gaga (Amerikai Horror Sztori) kitett magáért, és mindenféle extrémitás iránti vágyát levetkőzve egy sima kis fekete mellett döntött. Szerintünk nagyon jól…A fekete bársony Atelier Versace modellt Marilyn Monroe is megkönnyezte volna.

Jennifer Lawrence

Az alig 24 éves Jennifer Lawrence sem filmes díjak, sem jól kiválasztott kreációk terén nem kezdő. Természetesen most sem ment haza üres kézzel (harmadik díját a Legjobb női főszereplő (vígjáték) kategóriában kapta – Joy), tűzpiros Dior ruhája pedig a címhez illően játékos volt. Az elegáns vonalvezetésű darab deréktájon több érdekes megoldással és kivágással vonta magára a tekintetet, amiről csak a súlyos ezüst és gyémánt nyaklánc tudta elterelni néha a figyelmünket.



Amy Schumer

Jennifer országos nagy barátnője, Amy Schumer szintén felkerült a listánkra. Lezser, mégis gálakompatibilis ruhája tökéletes választás azoknak, akik nem élvezik szívük mélyén a pózolást, és szívesen elbabrálgatnak a legalább a kézfejeknek menedéket nyújtó zsebekben. A derékban optikailag okosan karcsúsító monokróm kreációt Prabal Gurung tervezte. Gyönyörű munka, mi esküvői ruhaként is szívesen látnánk egy ilyen darabot!



Jennifer Lopez

Napszemüveget fel! Következő választásunkkal igazi napfénybombát dobunk az eddigi letisztult indulók közé. Jennifer Lopez mi mást viselt volna egy ilyen kiemelt eseményen, mint egy testkövető darabot, de ezúttal a színválasztásban is merész volt. Nem tette rosszul, a nyarat idéző, merészen sliccelt Giambattista Valli ruhája üde, kellemesen napsárga folt a téli gálaszezonban.

Jenna Dewan-Tatum

Nem csak Zuhair Murad, de Jenna Dewan-Tatum is nagy kedvencünk, így kettejük esztétikus egymásra találása a színésznő által viselt szemkápráztató Zuhair Murad Couture ruhának köszönhetően semmiképp sem maradhat ki listánkról. Jenna kifogástalan alakján egyszerűen mesésen fest az aranyszálakkal futtatott nagyestélyi, a szerény sminket pedig viselője a minimum merész kivágással ellensúlyozta.

Fotók: Profimédia – Red Dot

AZ IDEI GÁLA DÍJAZOTTJAIÉRT KATTINTS IDE!