1000 dollárért ittak pohárköszöntőnként a sztárok Golden Globe gálán

2016. január 13.
Kate Hudson, Eva Longoria, Eddie Redmayne, Eva Longoria és Olivia Wilde a Golden Globe hivatalos pezsgőjének elfogyasztásával jótékony ügyeket szolgáltak. A Moët & Chandon minden pohárköszöntő után 1000 dollárt adományozott az adott sztár által kiválasztott alapítványnak.

Hollywood legnagyobb sztárjai idén ismét champagne-nyal koccinthattak a díjátadón, a Moët & Chandon 25. éve a Golden Globe hivatalos pezsgője. A gála során összesen 1 500 mini palackot, 125 karton Grand Vintage 2004 és Moët Rosé Impérial champagne-t szolgáltak fel magnum palackból, elfogyott 500 koktél is.

A vörös szőnyegen vonuló sztárok közül a legjobb színésznőként díjazott Jennifer Lawrence mellett Kate Hudson, Eva Longoria, Eddie Redmayne, Amy Schumer, Regina King, Live Schrieber, Eva Longoria, Bryan Cranston, Olivia Wilde, Jason Sudeikis, Gina Rodriguez is csatlakoztak a ’Toast for a Couse’ kezdeményezéshez. A színészek a Moët Mini palack elfogyasztásával jó célt szolgáltak: a Moët & Chandon minden pohárköszöntő után 1000 dollárt adományozott az adott sztár által kiválasztott alapítványnak.

A filmszínház champagne-a idén 25. jubileumát ünnepelte a Golden Globe hivatalos pezsgőjeként, ennek megünneplésére egy koktélkülönlegességgel is készültek. A ’Moët Ruby Red’ receptjét az elismert Los Angeles-i mixer, Karen Grill álmodta meg: a klasszikus French 75 modern változatában málnát, citrusokat, tárkonyt kombináltak Moët Impérial champagne-nyal felöntve.


Képek: Getty Images