Mi van a sztárok ingyen ajándékcsomagjában?

2016. február 18.
Mivel kedveskednek a sztároknak egy olyan volumenű díjátadón, mint a brit BAFTA? Tea, bonbon, parfüm és még sok más luxusmeglepetés.

Természetes, hogy a hírességek akkor sem távoznak üres kézzel egy pazar díjátadóról, ha egyik kategóriában sem emelkedtek ki legjobbként. A nem régiben lezajló brit BAFT-díjátadón például 1800 font összértékű csomaggal vígasztalódhattak a kevésbé szerencsések – meg az igazán szerencsések is.

De mivel lepik meg azokat, akiknek – legalábbis elképzeléseink szerint – mindene megvan? A BAFTA ajándékcsomagjában vannak például Lancome termékek, Tattinger pezsgő és még egy festmény is. Jár még kiváló minőségű bonbon, Swarovski papírnehezék, Evian ásványvízből készült arcpermet, különleges teakeverék, egy elegáns toll és egy sikkes, fekete notesz is.

Valamivel jobban járnak azok a hírességek, akiket Oscar-díjra jelölnek – ők olyasmiket kapnak 130,000 font értékű csomagjukban, mint 10 napos, első osztályú izraeli utazás, egy éves limit nélküli Audi-bérlés, adományozási lehetőség egy állatmenhelynek, luxuskozmetikumok, a híres-hírhedt vámpír-arckezelés, méregdrága vodka, személyi edző és még sok más.