A legjobban öltözött sztárok az Oscar-gálán

2016. február 29.
A sztárok idei Oscar-gálája a díjak mellett leginkább a mélyen dekoltált ruhákról szólt. A legszebbekről, és egy szolidabb kedvencünkről következik most egy összeállítás!


Brie Larson

A színésznő kezdő a díjátadók világában, igaz ehhez képest egyből elhozott „A szoba” című filmben nyújtott alakításáért egy szobrocskát. A ruhaválasztása sem volt kevésbé meggyőző, a kék, gazdagon fodrozott uszályos Gucci kreáció önmagában is szemkápráztató volt, de Brie a biztonság kedvéért egy ragyogó kövekkel díszített övet is felvett hozzá. Jól tette.

Jennifer Lawrence

Utolsók közt érkezett, de legalább drámai belépője volt, köszönhetően részben a Dior Haute Couture ruhájának. Kivágásban nála sem volt hiány, a csipkés, fekete-bézs kreáció tervezésekor úgy tűnik a tollak, virágok és dráma volt a jelszó, ami a színésznő füstös szemsminkjéhez is gyönyörűen igazodott.

Cate Blanchett

A gyakorlott vörös szőnyeges „Armani Privé-modell” színésznő a tőle megszokott bevállalós, néha már-már mókafelelős vonalat hozta, természetesen a szezon trendjéhez igazodva, az anyagra applikált további anyagmintákkal bebiztosítva. A halványkék ruhán tonnaszámra lebegtek az apró kis virágszirmok, de a szinte köldökig érő kivágásban, Cate esetében sem volt hiány.

Charlize Theron

Jennifer Lawrence-hez hasonlóan a dél-afrikai színésznő is a Dior-ligában játszott, igaz ő nem a drámai gárdában, hanem a szuperszexiben. Egyszerű, testhez simuló tűzpiros  simuló ruhájában a vállrésznél volt némi játékosság is, és a vállpántoknál lévő ravasz megoldások, de a pulzusemelő látványt persze a mély kivágás, és a hátrész teljes hiánya adta.

Reese Whiterspoon

A színésznő Oscar de la Renta ruhája meseszép lila árnyalatban játszott, és az egyik legkedvencebb színválasztásunk idén. A ruha érdekessége, hogy némi előnyös berakást kapott a fenékrészen, és hasonló, mellkastól kissé elálló fodrozódásokat a dekoltázsnál, ami komolyabb betekintést szemből nem engedett, legfeljebb a magasabb gálavendégek számára.

Julianne Moore

Első pillantásra azt mondhatnánk, hogy a színésznő Chanel ruhájában idén a biztonsági játékosok közé tartozott, de ha jobban elidőzünk a fekete ruha felsőbb részein, rá kell jönnünk, ez messze nem igaz. Izgalmas vállpánt megoldások, egy csipetnyi ragyogás és glamúr, na és persze a szezon legmenőbb natúr kiegészítője, a komolyabb dekoltázs is ott van.

Olivia Munn

Olivia szinte mindent hozott, amit a többiek idén nem, ezért bónuszként mindenképp helye van a listánkon. A kilencvenes éveket idéző telinarancs Stella MCCartney kreáció, asszimetrikus, diszkrét, alig egy féloldalnyi csupasz kart mutat, mégis van benne csavar. A felsőrész alatt felsejlő, testkövető alsórész ugyanis pont a kellő nőiességet és hollywoodi díva-faktort viszi bele.

Fotók: Profimédia – Red Dot