Palvin Barbi megosztotta szépségtitkait

2016. március 14.
A Marie Claire Magyarország idei áprilisi lapszámának címlaplánya exkluzív interjút adott nekünk. Azoknak, akik a lapban megjelent interjú mellett Barbi szépségtitkaira is kíváncsiak, következzen egy online szépséginterjú.

Mi az első szépségápolással kapcsolatos élményed?

Nagymamámtól és anyukámtól tanultam, hogy felkelés után és lefekvés előtt jéghideg vízzel mossak arcot, felfrissíti és feszesen tartja a bőrt. Ezt a szokást a mai napig betartom.

Van olyan szépségápolási trükk, amit utazásaid során lestél el?

Megtanultam, hogy hogyan lehet összesen három termékkel kisminkelni magam. A szempillaspirál elengedhetetlen, egy korrektort az arc egész felületén lehet használni, illetve egy matt hatású rúzs akár pirosítóként is megállja a helyét, csak úgy, mint az ajkakon.

Van olyan kedvenc terméked, amit ugyan Magyarországon nem lehet kapni, te nagyon szereted?

Elizabeth Arden termékeit szeretem, főleg az ajakápolóit, külföldön nagyon sok sminkes is szívesen használja a fotózásokon.

Hogyan tisztítod az arcodat?

Nagyon szeretem használni a L’Oréal Paris Micellar arctisztító termékeit. Eltávolítja nagyon szépen a sminket, tonizál és tisztít. Emellett heti egy-két alkalommal arcradírt is használok.

Hogyan ápolod a hajad?

Hajmosás után hajbalzsamot használok, hajszárítást követően pedig hajolajjal ápolom a tincseimet.

Te mivel tudsz leginkább lazítani? Pihenéssel, sporttal?

Leginkább az alvással tudom magam teljesen kipihenni, a sok utazás és munka miatt nem mindig van rá időm. Persze szeretek edzeni a személyi tréneremmel, utána egy jó masszázs és üdítő szauna elengedhetetlen.

És van kedvenc edzésformád?

A személyiedzővel való tréning segített nekem a legtöbbet. Az edzéstervünk mindig változatos, lehetetlen megunni. Az edzőm minden egyes alkalommal motivál és kihozza belőlem a maximumot.

Egyre nagyobb trend a superfoodok fogyasztása. Te fogyasztasz ilyesmit?

Persze, főleg edzések után fogyasztok turmixokat illetve különféle zöldség- és gyümölcsleveket. Igyekszem mindig biztosítani a szervezetem számára a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat.

Mi az, amit soha nem tennél meg a bőröddel?

Szeretem, ha a munkáim után már nem kell sminkelnem magam. Próbálok minél jobban odafigyelni arra, hogy a bőröm mindig hidratált legyen, és tudjon lélegezni, főleg a munkák és repülések alatt. A legrosszabb dolog, amit egy nő a bőrével tehet, hogy keveset alszik, dohányzik és szoláriumba jár!

Az exkluzív interjúért keressétek az áprilisi Marie Claire-t az újságárusoknál!

 

 

Fotó: Tombor Zoltán