Ők a legszexisebb férfi sorozatsztárok

2016. április 17.
David Duchovny, Matt LeBlanc és Tom Selleck már a nyugdíjasklubba valók, ideje, hogy helyüket átvegyék a fiatal és tökéletes testű színészek, akik még képesek megmozgatni a női libidót. A Gyilkos Elmék ügynöke, az új Rex felügyelő, vagy a hideg tekintetű Philip Winchester annyira dögösek, hogy még biztosan sokat hallunk róluk.
Shemar Moore – A különleges ügynök

A Gyilkos Elmék sármos ügynöke korábban modellkedésből élt, és sokáig sportos álmokat is szövögetett. Tehetséges baseball játékosként a Boston Red Soxhoz és a Baltimore Orioleshez is behívták, de sérülései miatt abba kellett hagynia a játékot. Shemar nem tagadja, hogy mindig is imádta a szép nőket, randizott már Tony Braxtonnal, Halle Berryvel és a szexi profi focijátékosnak, Shawna Gordonnak is csapta a szelet.

Gyilkos elmék: © ABC Studios

Billy Brown – A szexi nyomozó

Billy Brownt legtöbben a Dexter és a Kemény Motorosok sorozatból ismerik, az igazi nagy áttörést mégis a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? krimisorozat hozta meg neki, ahol a szexi nyomozó, Nate Lahey bőrébe bújik. Gyönyörű test, tökéletes mosoly, és hölgyeim, van egy jó hírünk, egyelőre még nőtlen.

Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?: © ABC Studios

Francesco Arca – Az olasz felügyelő

Egy igazi olasz macsó, szép felsőtesttel, ráadásul a kutyákat is imádja. A 37 éves színész csodás külsejét – és persze remek színészi alakítását – sokszor láthatjuk még, ugyanis ő buktatja le a rosszfiúkat a Rex felügyelő legújabb évadában.

Rex felügyelő: © Beta Film GmbH All rights reserved

Philiph Winchestes – A sármos játékos

Philip Winchester, az AXN legújabb sorozata, A játékos – Fogadás életre-halálra jóképű színésze, igazi hűséges típus. Középiskolai szerelmével, Megan Coughlinnal 2008 óta házasok, és nemrégiben már egy kislánnyal is bővült a család. Persze ettől még vethetünk rá egy pillantást.

Player - Fogadás életre-halálra: © 2015 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.