Ciara és Jennifer Hudson MET-gálán

2016. május 04.
A H&M különleges, egyénre szabott összeállításokat készített Ciara, Jennifer Hudson, Hailee Steinfeld, Lucky Blue és Pyper America Smith, valamint Amber Valletta részére az év legnagyobb presztízsű divatestélyére.

A H&M már másodjára kapott lehetőséget, hogy a Metropolitan Múzeum Divatintézetének jótékonysági gálájára hírességeket öltöztessen fel. Az idei kiállítás témáját – „Manus x Machina: divat a technológia korában” – inspirációként felhasználó H&M-csapat kézműves hagyományokat, valamint a legmodernebb technológiákat és anyagokat egyaránt felhasznált az egyéni összeállítások megalkotásához. A vörös szőnyegen való felvonulás és a kiállítás megtekintése után a vendégek a H&M asztalához csatlakoztak a jótékonysági gála idejére.

– A Divatintézet jótékonysági gálájára való összeállítások elkészítésének minden pillanatát élveztük – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M tervezői és kreatív igazgatója. – A H&M-nél a divat a legnagyobb szerelmünk, és rendkívül inspiráló volt ilyen nagyszerű vendégek számára öltözékeket készíteni, méghozzá a legminőségibb technikák és díszítések alkalmazásával.

„Mindig is nagy rajongója voltam a H&M-nek, éppen ezért nagyon örültem a lehetőségnek, hogy a csapattal közösen tervezhettünk meg egy ilyen különleges ruhát erre a különleges eseményre” – mondta az énekesnő, Ciara.

„Csodálatos élmény volt a H&M-mel együttműködni egy ilyen egyedülálló ruha megalkotásában. A négy láb hosszú uszály igazán ragyogóvá teszi ezt a ruhát.” – mondta a színész-énekesnő, Jennifer Hudson.


Ciara

Az énekesnő Ciara részletgazdag és merész ruhája kézzel készült, mintha egy ékszerész munkája lenne. A ruha levélszerű fémláncokból álló, Swarowski kristályfüggőkkel díszített, rombusz alakú hálójához csatlakozó nyakpántja sportos hátrésszel folytatódik.


Jennifer Hudson

Jennifer Hudson színész-énekesnő egy testhezálló, fehér selyemruhát viselt, amely a kézzel való díszítés szépségét mutatta meg 3D-s aprógyöngyökkel, francia csomóhímzéssel és kézzel olvasztott flitterekkel. A ruha egy fényűző, négy láb hosszú uszályban végződik.


Amber Valletta

Amber Valletta modell egy fenntartható anyagokból készült, elegáns összeállítást viselt. A sötétkék selyemtafota ruhát több mint 1000 kézzel kivágott és varrott bioselyem-szirom, valamint újrahasznosított műanyag flitter díszítette. A lézervágott szirmokat fényvisszaverő vinillel hőkezelték. A modell férje, Teddy Charles széles selyemhajtókával és megerősített vállal ellátott, fekete gyapjúszmokingot viselt.