Nézzétek meg Beyoncé új turnéruháját!

2016. május 05.
A videóból már lehetett sejteni, amit most be is jelentettek: a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele tervezte meg a tour fellépőruháit, amit összesen 39 országban fog viselni a színpadon a „Királynő”.


Minden utolsó húzása után úgy gondolom, a Beyoncé őrületet nem lehet hova tovább fokozni. Aztán jön Queen B. és egy huszárvágással megcáfol: dehogynem, tudja még feljebb emelni azt a bizonyos lécet. A Formation videó a maga szubkulturális atmoszférájával, amikor szinte sajnálom, hogy nem születtem afro-amerikainak. Vagy amikor új fitness márkát vezet be, de azt is olyan hatásos videóval, hogy eszemet vesztve szeretnék a következő percben hithű „Ivy-parkos” lenni és csatlakozni hozzá.

A pár napja virtuálisan útjára bocsájtott Lemonade filmről és hasonló című új albumáról nem is beszélve, amely első napján az első helyezést érte el az amerikai Billboard 200-on, no meg rajongók milliói töltötték le már az első percekben a hivatalos oldalról.

Az első perctől nem kérdés, hogy a Beyoncét körbevevő stábtagok, közreműködők, vizuális szakemberek is a legjobbak közül kerülnek ki. A legnevesebb designerek adják nevüket videó klipjeihez, vörös szőnyeges fellépéseihez, így már alig vártuk a hírt, ki fogja öltöztetni a Formation touron. A videóból már lehetett sejteni, amit most be is jelentettek: a Gucci kreatív igazgatója, Alessandro Michele tervezte meg a tour fellépőruháit, amit összesen 39 országban fog viselni a színpadon a „Királynő”. A turné elindult, egész nyáron át tart, Amerika és Kanada után sok európai nagyvárost is érinteni fog majd, hozzánk legközelebb Milano, Düsseldorf és Frankfurt lesz talán. Amíg nem látom őt személyesen a színpadon, addig tudok már gyönyörködni pár Gucci outfitben, amiket közreadott a divatház.

fotókredit: Beyoncé wearing the Gucci bodysuit (courtesy of Parkwood Entertainment )
Beyoncé wearing the GucciGhost mink fur coat (Credits: Mason Poole)