A világ legdrágább menyasszonyai

2016. május 23.
Minden nő imádja a luxust, főleg ha a sztárokról van szó. Van, akinek két milliárd forintos ékszer díszíti az ujját, de a legolcsóbb sem megy 30 millió alá. Nézd meg, kik a legdrágább menyasszonyok a világon!

A leggyönyörűbb estélyikben pózolnak, hatalmas luxusingatlanjaik vannak, méregdrága autókkal furikáznak, és az ujjukra sem húznak fel akármit. Elizabeth Taylor eljegyzési gyűrűje „csupán” kétmilliárd forintot ér, de Jessica Biel sem panaszkodhat a 37 milliós gyémántjával.

Jessica Biel– Hölgyek millió könnyezték meg, amikor Justin Timberlake 2012 decemberében, 5 év együtt járás után végre térdre ereszkedett, előrántotta mellényzsebéből a 37 milliós gyémántot és feleségül kérte Jessicát. A gyönyörű színésznő nem tudott ellenállni a kívánatos darabnak, azonnal igent mondott a szexi színésznek, akivel azóta is együtt gyönyörködnek a csodás darabban.

Gisele Bündchen – Ennél egy picit mélyebben a pénztárcájába kellett nyúlnia Tom Brady világhírű focistának, amikor ékszert vásárolt szupermodell feleségének. Brady egy 41 milliós, négy karátos gyűrű kísértében tette fel a nagy kérdést Giselenek. A tökéletes idomú sztár annyira meghatódott a leánykérésen, hogy ezúttal ő ereszkedett térdre a gyémánt látványától vőlegénye helyett. Megtérült a férfi befektetése: a sztárpár ma is boldog kapcsolatban él és neveli gyermekeit.

Angelina Jolie – Szárnyra kapott mostanában a hír, miszerint megromlott Brad és Angelina kapcsolata, Angie ujján azonban még mindig ott a bizonyíték: az az ékszercsoda, amit Brad maga tervezett egy éven át, majd végül 2012 tavaszán húzott hat gyermekük jelenlétében Jolie ujjára. A világhírű színésznő örömkönnyeivel küszködve fogadta a kérdést és rögtön igent mondott.

Jennifer Garner – Tapasztalt vőlegényként indult Ben Affleck gyémántgyűrűt vásárolni, amikor Jennifer Lopez után egy újabb Jennifer kezére kereste a rávaló gyűrűt. 144 milliót perkált ki az ékszerésznek, sikerrel azonban most sem járt. Jennifer Garnerrel is kudarcba fulladt a kapcsolata, méregdrága ékszer ide vagy oda.

Kim Kardashian – 15 karátos 470 milliót érő gyémántgyűrű és egy világhírű vonószenekar kíséretében, egy üres futballstadion kellős közepén tette fel a nagy kérdést Kanye West világhírű barátnőjének. A fenekéről elhíresült valóságshowhős azonnal rábólintott a jégvirágra, azaz a gyémántgyűrűre.

Mariah Carie – Imádja a drága holmikat és kényeztetni sem szégyelli magát luxusdolgokkal. A eljegyzési gyűrű tekintetében is igazán különlegesre vágyott, és meg is kapta. Carie gyűrűsujján óriási darab díszeleg. Az énekesnő viccelődve meg is jegyezte: alig bírja felemelni karját, a több kilós gyémántkőtől.

Beyoncé
– A világ egyik legdrágább sztárénekesnőjének kezét egy 18 karátos gyémánttal ékesített páratlan darab díszíti. Jay Z, szerelme bizonyítékául 1,1 milliárd forintot hagyott New York egyik impozáns ékszerboltjában.

Lady Gaga – 1,4 milliárdért cserébe még polgárpukkasztó öltözékétől is megvált az énekesnő, akit menyasszonysága óta mintha kicseréltek volna. Öltözködésében a véres húscafatos kosztümöt felváltotta a visszafogott elegancia. Szerénysége, gyűrűjének dizájnjában is megjelenik: gyönyörű gyémánt szívecske, mindenféle manír nélkül.

Elizabeth Taylor – Örök díva, aki két milliárd alatt semmit sem húz fel magára. A világhírű színésznő egyike azon hölgyeknek, akik a legdrágább eljegyzési gyűrűt tudhatták maguknak. A Richard Burtontól kapott 33,19 karátos ékszercsodát Elizabeth ugyanis elárvereztette. Jelenleg egy ázsiai gyűjtőnél pihen.

Victoria Beckham – Ő az a híresség, aki nem egy luxusdarab büszke tulajdonosa. Hősszerelmes férje – David Beckham –  eddig  13 darab  luxus gyémántgyűrűvel lepte meg feleségét. 7 darab még hátra van, ha minden ujjára, akár a lábujjára is szeretne húzni egyet a divattervezővé avanzsált énekesnőnek.