Beautyiskola Polgár Odett-tel – a kulisszák mögött

2016. május 26.
Polgár Odett énekesnő energikus, vibráló személyiség, nem véletlen, hogy az énekesnőt választotta a Lancôme a Marie Claire júniusi lapszámában megjelent „Lancôme Beautyiskola” főszereplőjének. Odett szépségtippjeiért és a Lancôme Energie De Vie termékcsalád tagjaiért keresd a legfrissebb lapszámunkat, addig is pedig következzen egy exkluzív backstage képsorozat a fotózásról, valamint pár izgalmas sminktipp Tombor Saroltától, a Lancôme nemzeti sminkmesterétől.

Készítsd el te is Odett koncertsminkjét!

Tombor Sarolta, a Lancôme nemzeti sminkmestere lépésről lépésre elmondja, hogyan:

1. lépés

Az alapozást felturbóztam egy kis Lancôme Hydra Glow primerrel, ami nagyon szépen fénylik, ezáltal frissé és modernné teszi a sminket. Használható egész arcra az alapozás előtt, vagy highlighterként utána.

2. lépés

A fecskefarkú vagy dupla tusvonalat sokkal könnyebb elkészíteni, mint gondolnánk. Húzzuk végig a felső szemhéj teljes vonalán a tust. Nyitott szemmel ellenőrizzük, hogy jó irányba mutat-e a vége, ami általában kissé lefelé szokott tendálni. Ilyenkor csak húzni kell még egy apró vonalat, az utolsó pilla tövétől, a halánték irányába.

3. lépés

Szuperápolt lesz az ajkad a Lancôme Juicy Shaker olaj bázisú ajakszínezőjétől. Rázd fel, és ápold le szépen vele, bárhol-bármikor!

Így zajlott a fotózás!



Creditek:

fotó: Békefi Dóra
styling: Molnár Anikó
smink: Tombor Sarolta
haj: Kozma Norbert/Have