Exkluzív interjú a Baywatch szupermodell sztárjával

2016. augusztus 17.
Kelly Rohrbach, a Baywatch film sztárja színésznőből lett szupermodell, aki a sokoldalú Calzedonia Beachwear Sportkollekciójának és a következő szezonra szóló, különleges#CLZFITNESS Kollekciójának is arca. Exkluzív interjúnkban elárulja, hogy mik a két szakma közötti különbségek, hogyan őrzi meg tökéletes alakját, valamint beszámol arról is, hogy mi az, ami nem hiányozhat a bőröndjéből, ha nyaralni megy.

Hogyan indult a modellkarriered?

Két éve, amikor Los Angelesben éltem és a színészi karrieremre koncentráltam, a menedzserem javaslatára találkoztam az IMG ügynökség képviselőjével. A többi már történelem…

A szépségen kívül szerinted mik a legfontosabb tulajdonságok ahhoz, hogy valaki sikeres modellé váljon?

Mint ahogy az élet bármely területén, itt is fontos a jó munkamorál, a türelem, és hogy mindenkivel kedves és tisztelettudó legyél.

Miben különbözik a színészek és a modellek világa? Mennyire függ össze a kettő?

A modellek világa sokkal gyorsabban változó. A színészkedés több érzelmi befektetést igényel, de mindkettő nagyon megterhelő. Egyre több az átjárás a két szakma között, de szerintem még mindig sok a különbség, ami nekem tetszik. Örülök, hogy mindkettőnek a részese lehetek.

Sportos lánynak tartod magad? Van esetleg kedvenc sportod?

Annak tartom magma, igen! Szeretek mozogni és a szabadban lenni. Kiskorom óta golfozom, az egyetemi éveim alatt versenyszerűen játszottam. Most, hogy Los Angelesben élek egyre többet túrázom hétvégenként a barátaimmal.

A Baywatch egyet jelent az ikonikus testekkel, aminek te is remek példája vagy. Mi a titkod a tökéletes alak eléréséhez és megtartásához?

Igazán szerencsésnek mondhatom magam, mert genetikailag vékony vagyok, így a kilók miatt nem kell aggódnom. Persze az erősítés sok munkát igényel. A film kedvéért heti ötször edzettem személyi edzővel, ami nekem egy kicsit sok volt. Általában úgy gondolom, hogy a mértékletesség a legfontosabb.

Mit gondoltál, amikor a Calzedonia felkért, hogy dolgozz velük?

Nagyon izgatott voltam. A Calzedonia egy szuper márka, és nekem nagyon bejön a sportos stílus, amit képvisel.
A Calzedonia az olasz stílus megtestesítője. Mit gondolsz Olaszországról és az olasz emberekről?
Már sokszor jártam Olaszországban, és imádom az ottani embereket, az ételeket és a művészeteket is. Igazán gazdag a kultúrájuk. A kedvenc városom Velence!

Melyik a kedvenc Calzedonia fürdőruhád?

A pink cipzáras fekete egyrészes!

Ha fürdőruha, akkor nyár. Mi az első dolog, ami az eszedbe jut a nyár szó hallatán? Milyen emlékeid fűződnek ehhez az évszakhoz?

Régen a nyarakat általában golfozással töltöttem az édesapámmal. Nagyon sok kedves emlékem van arról, hogy sokszor hosszú órákig mezítláb játszottunk. A keresztanyámnál is sok időt töltöttem Dél-Kaliforniában a tengerparti házában. Azt hiszem akkor alakult ki a Kalifornia és a tengerpart iránti szeretetem.

Mi az az 5 dolog, ami egy nyarat igazán felejthetetlenné tesz?

Család és barátok, barbecue partik, rövidnadrágok és a szabad levegőn eltöltött idő!

Mi az, ami mindig megtalálható a bőröndödben, ha nyaralni mész?

A bikini!

A mindennapokban hogyan öltözködsz?

Szeretem egyszerűre venni a dolgokat. Farmer, póló, és már kint is vagyok az ajtón.

Melyik a legszebb ország, ahol eddig jártál és miért?

A tavalyi karácsonyt Uruguayban töltöttem. Egyből beleszerettem az országba, mert a tengerpartjai csodásak, az emberek pedig nagyon kedvesek.

Melyek a legfontosabb értékek az életedben? Mi tesz boldoggá?

A család! Nálam minden a családról szól. Négy testvérem van, ők a legjobb barátaim. Nincs is jobb, mint mikor mind együtt vagyunk a szüleink házában és melegítőnadrágban lazulunk.

Mik a terveid és álmaid a jövőre vonatkozóan?

Szeretek a pillanatnak élni és nem a jövőn rágódni. Szerintem, ha továbbra is olyan projekteken dolgozom majd, amelyek tényleg érdekelnek és kihívást jelentenek, akkor boldog leszek… és ez a cél.

Fordította: Lagzi-Kovács Kinga gyakornok