Justin Timberlake dresszben parádézik Woody Allen kedvéért

2016. szeptember 23.
Justin már megcsillogtatta színészi tehetségét olyan népszerű popcorn-mozikban, mint a Lopott idő, de szerepelt ennél sokkal izgalmasabb filmekben is, például a Llewyn Davis világában is. Az énekes ezúttal a nagy mesterrel, Woody Allennel forgat, ráadásul nem is akármilyen szerep jutott neki - testhezálló, ódivatú dresszbe bújva alakít sármos vízimentőt!

Még csak most jött ki a Café Society, Woody Allen máris teljes erőbedobással forgat: eddig ismeretlen című produkciójáról eddig nem tudni sokat, de annyi biztos, hogy benne lesz Justin Timberlake is, sőt, az is biztos, hogy ebben a merész fekete-limezöld testhez álló dresszben láthatjuk majd. A vízimentőt alakító Timberlake ruhájából arra következtethetünk, hogy a film (a Cafe Societyben megidézett hollywoodi aranykorhoz hasonlóan) ezúttal is egy ikonikus korszakban, az 50-es évek Amerikájában játszódik majd – de ez még csak találgatás.

A filmben egyébként az úszódresszes Justin mellett feltűnik még Kate Winslet és Juno Temple is, és ennyi igazából már bőven elég is nekünk, hogy várjuk ezt a filmet!

Fotó: Profimedia – Red Dot