Joaquin Phoenix lehet a birkák megmentője

2016. december 28.
A színész a PETA kampányában bizonyítja be, hogy nem csinál divatot a birkákkal való kegyetlenkedésből. Phoenix egy különleges, úgynevezett "vegán gyapjúból" készített öltönyben pózol, és mindenkit arra biztat, hogy mellőzze ruhatárából a birkák bundájából készült darabokat.

Mindig jó, amikor egy nagy színész a jó ügy szolgálatába állítja hírnevét, pláne ha a nagy színész Joaquin Phoenix a jó ügy pedig az állatvédelem. Phoenix szerepelt egy rakás szuper filmben, olyannyira, hogy nehéz kiemelni mindössze egyet, de ha az életünk múlna rajta, egészen biztosan a The Mastert ajánlanánk. És ha lehet még többet, akkor a 2013-as Hert, amiben Phoenix beleszeret a testetlen Scarlett Johansson szexi hangjába, a Johnny Cashről szóló Walk the line-t,  és ha szétesett hippiként is megnéznénk, az Inherent Vice-t.

A színész ezúttal a PETA legújabb kampányát támogatja: jól szabott, „vegán” öltönyében pózolva a birkákkal szembeni kegyetlenkedésre szeretné felhívni a figyelmet, és arra kér mindenkit, hogy ne vásároljon állati gyapjúból készült ruhadarabokat.

Fotó: Profimédia – Red Dot