Emma Watson az etikus divatért instázik

2017. március 02.
Emma Watson híres a jó és fontos ügyek melletti kiállásairól: harcolt a nők jogaiért, népszerűsítette az olvasást, most pedig az etikus vásárlás jegyében indított Instagram oldalt.

Már az összes Disney-rajongó tűkön ülve várja az Emma Watson főszereplésével készülő élőszereplős Szépség és a Szörnyeteget, a film promóciós kampánya pedig épp kapóra jött Watson számára, hogy egy újabb számára fontos ügy mellett kampányolhasson.

Az egy ideje már elég nyilvánvaló, hogy az aktivizmus közel áll a fiatal színésznő szívéhez: rendszeresen szólal meg a nők jogaiért, részt vett egy nagyon cuki gerilla-akcióban, amikor az olvasás népszerűsítésének érdekében könyveket rejtett el a londoni metrón, most pedig az etikus divatot promótálja új instagram oldalán.

A The Press Tour (@the_press_tour) névre keresztelt instagram oldal egyrészt megmutatja, milyen vagány outfiteket választott Watson a Szépség és a Szörnyeteg sajtóturnéjának különböző állomásain, másrészt azt is elárulja, miként készültek az egyes darabok kézzel, újrahasznosított alapanyagokból, az olcsó munkaerő kihasználása nélkül. Egyből két ok, amiért megéri követni!

Fotók: Profimedia – Red Dot