Lehet, hogy Beyoncé már el is árulta ikrei nemét

2017. március 21.
A szemfülesek titkos üzenetet véltek felfedezni Beyoncé máris ikonikussá vált terhességbejelentős instagram fotóján.

Az internet árgus szemekkel figyeli Beyoncé terhességét, és döbbenten, de minden túlzás nélkül jelentjük, hogy már komoly közvéleménykutatások mennek a születendő ikrek nemét, nevét, súlyát és még ki tudja milyen paraméterét illetően.

Néhány szemfüles netező szerint azonban Queen Bee már el is árulta az ikrek nemét, mikor modern Gaia istennőként pózolva bejelentette terhességét az Instagramon. A másodpercek alatt ikonikusá vált fotót nyilvánvalóan mindenki ismeri, erről van szó:

A fejtegetések szerint a kék bugyi és a rózsaszín masnival díszített melltartó arra utal, hogy Beyoncé egy fiú és egy lány gyermeket vár. Bár a rossz nyelvek egészen odáig merészkedtek, hogy azt állítsák, Beyoncé marketingfogásnak használja egész terhességét, annyi azért tény, hogy alaposan megkonstruált dologról van szó, – már ami a  bejelentést illeti – szóval még az is elképzelhető, hogy ennyire tudatosan működött a fehérnemű kiválasztása is.

Az interneten találgatók egyébként arra is felfigyeltek, hogy Beyoncé mostanában feltűnően sok smaragdszínt hord, a smaragd pedig köztudottan május köve, amiből arra következtethetünk, hogy az énekesnő májusban fogja megszülni az ikreket.

Biztos információt persze aligha hámozhatnánk ki ezekből a fejtegetésekből, arra legalább jók, hogy megérezzük, mekkora oktánszámú üzemanyaggal hajtotta meg Beyoncé terhessége a netes konspiráció-gépezetet.

Fotók: Profimedia – Red Dot