Julianne Moore csatlakozott egy fehérneműmárkához

2017. július 06.
Julianne Moore a Triumph legújabb prémium vonalának, a Florale by Triumph kollekciójának arca lett. Az első közös kampány 2017 őszén lesz látható.

A híres divatfotós Rankin által készített első Florale by Triumph kampány a modern nőnek készült, a női magabiztosságot ünnepli és a kortalan stílust állítja reflektorfénybe. A luxus érzete, csodálatos anyagok és biztos tartás – ezek jellemzik a Florale by Triumph kollekciót, mely a márka 131 éves tapasztalatát egyesíti – jól bevált fazonokat kínál, innovatív technikák alkalmazásával, minőségi kivitelben. Az egyedülálló kollekciót Julianne Moore mutatja be, aki nemcsak hordja, hanem imádja is ezeket a különleges gondossággal, egyedi, elasztikus csipkéből készül, dália és rózsa hímzéssel díszített fehérneműket.

A bejelentéssel kapcsolatosan Julianne Moore a következőket mondta: „A Florale by Triumph kollekció egyesít magában mindent, amit a stílusommal képviselni szeretek – elegáns és modern, csodálatosnak érzem magam a fehérneműkben. Igazán elragadó kollekció és nagyon boldog vagyok, hogy a Triumph család részévé válhattam ezzel a kampánnyal.

„Julianne egy álom! Vicces, bátor, játékos és hihetetlenül karizmatikus. Egy igazán mély friss levegővételhez tudom hasonlítani. A fotózás során nagyon élveztem azt a különleges erőt, ami sugárzik belőle. Ez egy olyan adottság, ami a közös munkát hihetetlen szórakoztatóvá tette” – nyilatkozta Rankin.