6 dadus kellett Beyoncé ikreihez

2017. augusztus 02.
Valószínűleg királyi ellátásban lehet része Beyoncé és Jay Z ikreinek, ugyanis állítólag összesen 6 dadus lesi a kívánságukat a nap 24 órájában.

Ha azt mondjuk, Rumi és Sir Carter, mindenki azonnal tudja, hogy Beyoncé ikreiről van szó, hiszen a két kisbaba gyakorlatilag már most van annyira híres, mint az angol királynő. Még nem történt túl sok dolog az életükben, de már az is a nyilvánosság előtt zajlott – hadd ne kelljen emlékeztetnünk senkit se Beyoncé ikonikus fotóira!

Természetesen ez az egyik fotó, amiről beszélünk – Fotó: Profimedia – Red Dot

Talán nem is csoda, hogy a bébik gondozása sem hétköznapi feladat, olyannyira, hogy úgy tűnik, a szülőkön kívül összesen 6 ember kell hozzá – ennyi dadust fogadott fel az énekesnő és férje, Jay Z. A dadák elvileg 0-24-ben a kicsik rendelkezésére állnak, nyolc órás műszakokban dolgoznak és külön-külön vannak beosztva a gyerekekhez, akik egyébként nem azonos időpontokban alszanak – így jön ki a hatos szám. Emellett persze ott vannak az ikrek nővérének, Blue Ivynak a bébiszitterei (ketten) szóval összesen 8 gyerekfelvigyázó sündörög Beyoncé háza táján!

MarieClaireUK