Ezért nem állt mérlegre Kate Winslet 12 éven keresztül

2017. szeptember 30.
A 41 éves színésznő nem véletlenül, és nem is félelemből kerülte el a mérleget, a pozitív testkép fontosságát pedig kislányának is szeretné megtanítani.

Egyre több hollywoodi színésznő szólal fel a tökéletes testeket hirdető álomgyár ellen és a pozitív testkép mellett – Brie Larson és az egyezményes bombázó, Margot Robbie is beismerte, érezték már úgy, hogy „nem elég szépek, nem elég csinosak” egy szerephez.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Kate Winslet nemrégiben elárulta, 12 éve nem állt mérlegre, szóval fogalma sincs, mennyi lehet a súlya, nem is nagyon érdekli. Azt azért megjegyezte, hogy amikor The Mountain Between Us című új filmjének forgatásán Idris Elbának ki kelett húznia őt egy patakból, azért megsajnálta kollégáját: „Kihúzni a teljes testsúlyomat a csurom vizes ruháimmal – durva lehetett a jó öreg Idrisnek.”

A színésznő egyébként kislányát, Miát is a pozitív testkép fontosságára neveli. Winslet azt mondja, „gyerekként egy nőtől sem hallottam, hogy ‘szeretem a testem’, sem az anyám, sem a nővérem, sem a legjobb barátnőm, senki nem mondott ilyet. Szóval figyelek rá, hogy Miában már korán kialakuljon a pozitív testkép!”