25. házassági évfordulóját ünnepli Michelle és Barack Obama

2017. október 07.
Barack Obama igazán megható módon lepte meg Michelle-t a jeles alkalomból.

A volt elnök és first lady-je a héten ünnepelte 25. házassági évfordulóját. Ráadásul mindezt a publikum előtt, igazán szívmelengető módon tették. Michelle éppen Pennsylvániában a Conference for Women rendezvényén vett részt, mikor is a színpadon állva férje egy kétperces videót vetíttetett le a publikum előtt.

A megható videót Obama azzal kezdte, hogy tudja, hogy éppen konferencián vesz részt felesége, de muszáj volt megszakítania az előadást, hiszen ma kerek évfordulót ünnepelnek. Obama azt is elmonta, hogy felesége nem csak egy rendkívüli házastárs, de a legjobb barátja, és gyermekeik és az egész ország példaképe is. „Őszintén mondom, hogy életem legjobb döntése volt, hogy kitartó voltam és addig hívtalak randevúra téged, míg végül elfogadtad a meghívásomat. Remélem te is ugyanígy érzel.” – ezekkel az őszinte gondolatokkal, és egy szerelmi vallomással zárta a volt elnök az igencsak intim pillanatot.

Profimedia

A konferencia szentimentalizmusa az Instagramon folytatódott, ahova is Michelle az esküvői fotójukat osztotta meg a 17 milliós Insta-közösséggel. „Negyed évtizede te vagy a legjobb barátom és a legkülönlögesebb férfi akit csak ismerek. Szeretlek téged.” – szól a megható képaláírás.