Rosszmájú kommentek taglalják Kate Middleton kinézetét

2017. október 15.
Kate a brit Mental Health Day kapcsán jelent meg a nyilvánosság előtt, ám kinézetét az internet népe nem hagyta szó nélkül.

A közösségi média felületein számos támadója akadt a brit hercegnének, miután a tegnapi brit egészségügyi szektorban dolgozók napjának hivatalos rendezvényén vett részt.

Köztudott, hogy a harmadik gyermekét váró Katalint reggeli rosszullétek gyötrik, ám mégis megjelent William és Harry herceg társaságában a nyilvános eseményen. Azt is tudjuk, hogy a hercegné számos jótékonysági megmozdulással bizonyította támogatását az egészségügyet illetőleg, az internet mégsem ezt emelte ki a nyilvános megjelenés kapcsán.

Ugyanis Katalin hercegné számos kritikát kapott a hasa miatt, amin nagyon sok kommentelő szerint „egész egyszerűen nem is látszik, hogy a hercegné terhes lenne”. Mások kórosan soványnak, sőt, anorexiásnak titulálták Katalint. Később szerencsére a hercegné támogatói is beszálltak a párbeszédbe: „Jó látni, hogy jól érezte magát egy nyilvános szerepléshez!” – írja egy kedves hangvételű hozzászóló.


Fotók: Profimedia