Fergie beszámol drogfüggőségének részleteiről

2017. december 12.
A színésznő ismét felszólalt egy igen kényes, de az egész társadalmat érintő témában: saját függőségének nehézségeit tárta a rajongók elé.

A 42 éves énekesnő körül rendesen megy az élet. 11 év után először új albummal lépett elő, a Double Dutchess cíművel, illetve 8 év házasság után egy szívfájdalmas szakításon is keresztül ment a férjével, Josh Duhamellel. De ez még nem minden, az iNews újságírójának azt is elárulta, hogy mégegy dolog megnehezítette az elmúlt éveket.

Fergie ugyanis kristálymet függő volt. „Mikor a legmélyebben voltam, a pszichózistól és demenciától szenvedtem. Nap mint nap hallucináltam is. Egy évig tartott miután letettem az anyagot, hogy az agyam megnyugodjon, és abbamaradjanak a látomásaim is. Addig csak ültem, és random megjelent előttem egy méhecske vagy egy nyuszi…”– idézte fel az énekesnő.

Fergienek egyébként nem ez volt az első coming outja a droghasználatról és az ezzel járó pszichológiai nehézségeiről, már egy évtizede a People-nek is beszámolt a komoly problémáiról. Most pedig érdemes odafigyelni az új lemezre,mert a színésznő elejtette, hogy ott is találhatunk utalásokat a témára.