5 hajmeresztően drága sztárajándék

2017. december 25.
Gyémánttal kirakott vécétől Hemingway írógépéig mindent megtalálunk a borsos árú ajándékok listáján.

Kanye West Kim Kardashiannek

Nem is lista a lista, ha nincs benne minimum egy szereplő Kardashian-klánból… Kanye West kedvesének állítólag a Burger King étteremláncból 10 éttermet vásárolt fel Olaszországtól az Egyesült Államokig esküvői ajándék gyanánt. Szerény meglepetés!

Courteney Cox Jennifer Anistonnak

Courtney Anistonnak a mindent áthidaló barátságukat szimbolizálva egy biciklit ajándékozott. Ebben még semmi különleges nem lenne, viszont a Jóbarátok sztárjának ajándéka egy Chanel-ülőkével lett felturbózva, ami a meglepetés értékét is igen feldobta, állítólag 12.000$-ba fájt a luxusjármű Courtney-nak.

Ben Affleck  Jennifer Lopeznek

„Jennifer az én hercegnőm, aki mindenből csak a legjobbat érdemli, még a vécéből is”– magyarázta szokatlan ajándékválasztását Ben Affleck. A színész akkori kedvesének, Jennifer Lopeznek egy ékszerekkel kirakott vécécsészét ajándékozott, melynek értéke mintegy 105.000$.

Angelina Jolie Brad Pittnek

Az esküvői ajándék Jolieéknál sem volt túl visszafogott: Angelina Brad Pittnek a jeles alkalomból Ernest Hemingway 1930-as évekbeli írógépét vásárolta meg, amelyen az Akiért a harang szól című regényét is írta. Az ajándék értéke 250.000$.

David Beckham Victoria Beckhamnek

A fáma szerint David egy nem kis értékű szexjátékkal lepte meg feleségét: a platinum vibrátor állítólag 1.8 millió$-ba került.