Dakota Johnsonra rá kellett ragasztani a tangát A szabadság ötven árnyalata forgatásán

2018. február 18.

Már mozikban a túlfűtött Ötven árnyalat-sorozat legújabb darabja, az Anastasia Steele-t alakító Dakota Johnson pedig MarieClaire.com-nak mesélt a film legpikánsabb kulisszatitkairól!

Elárulta például, hogy A szabadság ötven árnyalatában a „Vörös Szobában” játszódó, kikötözős szexjelenet jelentette számára a legnagyobb kihívást: „Be volt kötözve a szemem. És elég sokkoló volt, mert nem tudtam, hogy hiába vagyok felkészült, mikor elveszik tőled az érzékeidet, nem tudod kontrollálni az idegrendszered reakcióit. Nagyon nehéz volt irányítani abban a jelenetben.”

Kiderült az is, hogy a legfülledtebb jelenetek előtt azért lecsúszott néhány feles is, mert Johnson szerint egy ilyen jelenet soha nem lesz „laza vagy bulis”, mindig kínos marad a forgatás. A legmeredekebb sztori azonban mégis az, hogy Dakota Johnson testére egy tangát kellett „ragasztani”, amit végül erős ragasztóval erősítettek Johnson testére, hogy ne essen le. Sőt, Johnson végül kettőt is viselt belőle, hogy úgy érezze, van rajta némi biztonságot adó takarás, bár saját bevallása szerint még így is nagyon bizarrul érezte magát.