Charlize Theron az anyaságról: „Néha elveszítem az eszem”

2018. április 29.
A színésznő őszintén beszélt az anyaságról, azt is hangsúlyozva, hogy gyereket nevelni egyáltalán nem mindig rózsaszín álom.
Fotó: Profimedia – Red Dot

„A gyereknevelést nem rózsaszín szemüvegen keresztül kell nézni” – mondta Charlize Theron a US Weekly-nek Tully című új filmje kapcsán. A filmben Theron egy háromgyerekes kismamát alakít, aki mellé a bátyja felfogad egy fiatal dajkát, Tully-t – vele kerül különös, szoros kötelékbe az édesanya.

A színésznő az életben maga is egyedül nevelé két örökbefogadott gyerekét, a hatéves Jacksont és a kétéves Augustot. „Nagyon sok jó tanácsot kaptam az édesanyámtól” – magyarázza Theron. „Ő az a fajta, aki mindig azt mondja, holnap új nap van, nem a világvége.” Azt is hozzátette, néha ő is elveszíti a türelmét a gyerekekkel: „Néha elveszítem a fejem, mondjuk az autóban, amikor egy kiránduláson vagyunk.”

Theron egyébként korábban azt is elárulta, nagyon sokat harcolt azért, hogy örökbefogadhasson, ami „hollywoodi színésznőként sem egyszerű”, és szerinte feltétel nélküli odaadást kíván az embertől.

HuffingtonPost