5 dolog, amit nem tudtál Elisabeth Mossról

2018. június 07.
Júliusi címlapsztárunk A szolgálólány meséje kapcsán világhírűvé vált, mégsem lehet tudni túl sok személyes infót a színésznőről. Íme 5 érdekes tény a kaliforniai sztárról.

Imádja a cicáját

Ethel igazi Insta-celeb. A színésznő profilján, melyet immár mintegy 552 ezer ember követ, rendszeres képalany a kis vörös macska, például szolgálólányos kalapban…

Hatalmas Nicole Kidman-fan

Elisabeth többször nyilatkozta már, hogy imádja Kidman-t, és hogy a „fangirl státuszán” komolyan át kellett lendülnie a China Girl ( A tó tükre) forgatása során, amikor is a két színésznő együtt dolgozott 2017-ben.

💙💙 @sundancetv #TOTLChinaGirl

A post shared by Elisabeth Moss (@elisabethmossofficial) on

Balerina szeretett volna lenni

A színésznő, mint sok más kislány, fényes balerina karrierről álmodozott kiskorában. Ha ez nem is valósult meg, a 34 éves színésznő kifogástalan eleganciáján és stílusán abszolút látszik ez a gyerekkori álom. Bő szoknyák, mesés cipők és belőtt haj jellemzi Moss stílusát.

Sosem veszi túl komolyan magát

Moss a brutálisan komoly szerepei ellenére abszolút nem egy vakbélgyulladás komolyságú ember. A Insta profilja is remekül mutatja, hogy egy kis humorra mindig van ereje. „Sosem veszem túl komolyan magamat. Szeretek viccelődni” – mondta a színésznő.

A Szcientológia Egyház tagja

Moss családjával együtt nagyon régóta a Szcientológia Egyház tagja. Egy interjúban úgy fogalmazott, hogy ez az egyház ad józanságot és stabilitást az életének. Ennél többet viszont nemigen árul el a vallásosságával kapcsolatban.