Meghan Markle apukája elárulta, hogyan kérték meg lánya kezét

2018. június 21.
Thomas Markle, Meghan édesapja exkluzív interjúban mesélt lánya házasságáról. Kiderült, hogy a férfinak csak egyetlen feltétele volt Harry felé, egyébként áldását adta a nászra!

Meghan Markle édesapja nemrégiben egy exkluzív interjúban mesélt arról, hogyan követte végig lánya szerelmének alakulását. Thomas Markle azt mondja, először csak annyit tudott, hogy lányának „új barátja van”, aztán a következő telefonhívásból az is kiderült, hogy brit fiúról van szó. A harmadik hívásnál Meghan bevallotta, hogy egy hercegről, méghozzá Harry-ről van szó, de gyorsan azt is hozzátette, hogy ezentúl csak „H”-ként hivatkozhatnak rá beszélgetéseikben.

Rövidesen maga Harry is felhívta apósát, hogy megkérje tőle a lánya kezét, Thomas Markle pedig annyit mondott, ha Harry esküszik rá, hogy soha nem emel kezet a lányára, akkor természetesen áldását adja az esküvőre. Egyébként azt mondta, „igazi úriembernek” találta Harry-t.

Thomas Markle a világ legcukibb apukájához híven még azt is hozzátette: „Persze, Harry herceg és ez nagyon izgalmas, de az én lányom a születése óta egy hercegnő, szóval nincs ezzel semmi probléma.”