5 dolog, amit nem tudtál Armie Hammerről

2018. július 17.
A 31 éves színész olyan produkciókban szerepelt eddig, mint a Magányos lovas vagy a Social Network, de az igazi áttörést kétségkívül a Call Me by Your Name (Szólíts a neveden) hozta meg számára. Most pedig az augusztusi Marie Claire lapjain találkozhattok Armie-val – ennek kapcsán összegyűjtöttünk 5 izgalmas tényt a kaliforniai sztárról. 

1. Igazán tehetős családból származik

Armand Douglas Hammer egy orosz-zsidó olaj iparmágnás unokája. Armie a Hollywood Reporternek adott interjújában azt mondta, hogy annak ellenére, hogy csodálatos helyeken éltek, és tényleg mindenük megvolt, ami szem-szájnak ingere, az édesanyja mégis gyakran figyelmeztette olyan apróságokra, mint például hogy ne pocsékolja az energiát a légkondira.

2. Nagy Titanic-fan

„6 vagy 7 alkalommal láttam már a Titanicot” – nyilatkozta Armie. A gyerekkorát a Kajmán-szigeteken töltő színészéknél tévé ugyan nem volt otthon, de a helyi moziba gyakran jártak, ott találkozott először a kultikus mozival, így tényleg érzékeny szálak fűzik a filmhez.

3. Elhagyta a középiskolát a színészetért

11. osztályos korában Armie kikerült a középiskolából: „Tudtam, hogy színészkednem kell, ez az egyetlen dolog, amit szenvedélyesen szeretek csinálni.” Ennek ellenére mégsem dolgozott még évekig a pályakezdő Armie. A fordulatot 19 éves korában az ügynökének telefonhívása hozta, aki közölte vele, hogy ő az egyetlen színésze, aki nem dolgozik. Armie egyetlen hetet kért, hogy összeszedje magát, mielőtt végleg kirúgnák. A hét végére 4 munkalehetőséget kapott Armand.

4. Imádta a Szólíts a neveden forgatását

A színész többek között az Indexnek adott interjújában is kitért arra, mennyire meghatározó élmény volt számára a Call Me by Your Name forgatása. (Amelynek készül a második része is!) Amennyire élvezte a munkát, annyira megterhelő volt számára az Oscar-díj jelöléssel járó turné, amelyet egy fárasztó politikai kampányhoz hasonlított a színész.

5. Feleségével három évig barátok voltak, mielőtt összejöttek volna

Tyler Ramsey barátjának köszönheti élete szerelmét Armie. Miután összeismerkedtette a fiatalokat Tyler, még 3 évet kellett várni a szerelem beteljesüléséig. Elizabeth Chambers ugyanis ekkor még boldog párkapcsolatban élt, de egyre közelebb kerültek egymáshoz, mígnem Armie azt mondta Elizabeth-nek: „Szakítanod kellene a barátoddal, hogy végre elkezdhessünk randevúzni”.