Ariana Grande mindent megtesz a saját fürdőbombájáért

2018. július 25.
Ariana Grande legújabb videoklipje, a God Is A Woman inspirálta a Lush új fürdőbombáit. A klipet nézve neked is eszedbe jutott már, hogy milyen klassz lenne egy saját galaxis, amelynek a királynője lehetsz?

Ariana Grande már régóta ténykedik a szépségiparban: több parfüm is viseli a nevét.

Egy rajongója nemrégiben a Twitteren az alábbi kéréssel fordult a Lush márkához: „@lushcosmetics készítsetek egy  fürdőbombát, amely így néz ki és nevezzétek el „God Is a Woman”-nek, így fürdőzés közben istennőnek érezhetem magam” – fogalmaz @grandeslite nevű felhasználó. Ariana támogatta az ötletet, és ennyit fűzött hozzá „úristen @lushcosmetics bármit megtennék érte”.

Nem kellett sokat várnunk, és Jack Constantine, a márka termékfejlesztője az Instagramon jelentett be, hogy a „GIAW” fürdőbomba bevetésre kész, és már el is küldtek egyet az énekesnőnek tesztelésre.

Persze a márka és a fiatal énekesnő nem először dolgozott együtt. 2010-ben szintén a Twitteren fejezte ki Ariana izgatottságát a Lush Ickle Baby Bot fürdőbombával kapcsolatban. Nyolc évvel később pedig saját termékkel dicsekedhet.

Szerző: Mándoki Bernadett, gyakornok Fotó: Profimédia – Red Dot