Nicki Minaj nagyon büszke a Beyoncétól kapott bókjára

2018. augusztus 30.
Sokszor láthattuk már meghökkentő outfitekben színpadra lépni. Viszont ami a 2014-es VMA díjátadó gálán történt, arra ő sem számított. Ehhez kapcsolódóan osztotta meg a rádióhallgatókkal Beyoncé reakcióját.

 

Forrás: Pinterest

Nicki Minaj a Shade 45 rádióállomáson járt nemrég, hogy népszerűsítse új albumát, a Queen-t, és egyúttal elárulta mi volt minden idők legkedvesebb bókja amit kapott régi barátjától és kollégájától, Beyoncé-tól.

Minaj a rádiós beszélgetés során felidézte Beyoncé reakcióját a 2014-es VMA díjátadó fellépéséről, ahol Ariana Grande „Break Free” dala mellett ő is előadta önálló szerzeményét, az Anaconda-t, majd Jessie J-vel közösen a „Bang Bang”-t.
Sajnálatos módon a ruhaváltás nem épp a tervek szerint alakult. Minaj egy fekete ruhában állt ki a színpadra, amin az időhiány miatt nem sikerült felhúzni a cípzárt, így mell résznél összefogva próbálta elfedni kebleit. Beyoncé a következőképpen reagált a történtekre:

„Ó, Istenem, annyira tiszteltelek téged. Az, ahogyan kezelted a helyzetet, egyszerűen tökéletes volt. Nem mondtad vissza az utolsó pillanatban, nem hagytad ott az eseményt, hanem minden bátorságod összeszedve kiálltál a közönség elé olyan ruhában amilyenben, és végigcsináltad. Azt tetted, amit tenned kellett.”

 

Forrás: Pinterest

A teljesítmény után Minaj meglehetősen zavarban volt, ugyanakkor nagyra értékelte Beyoncé kedves szavait: „Nagyon büszke voltam arra, hogy ilyen bókot kaptam tőle. Nagyon megalázottnak éreztem magam, hogy úgy kellett színpadon lennem, főleg egy élő adásban közvetített díjátadón.” – fogalmazott a rapper.