Cate Blanchett is imádja Abodi Dóra ruháit

2018. augusztus 31.
Nemrégiben két igen népszerű amerikai színésznő Cate Blanchett és Emma Roberts is ABODI-t viselt.

Az évek óta sikeres magyar márka tervezője, Abodi Dóra olasz dívák, old Hollywood, film klasszikusok, ’90-es évek MTV korszaka, erdélyi hagyományok és a femme fatale ihlette sajátos kollekcióit eddig is előszeretettel viselték az olyan hírességek, mint Gwen Stefani, Paris Hilton, Lady Gaga vagy Dita von Teese.

Az A-listás sztárok 2018-ban is Abodi ruháiban és kiegészítőiben pózoltak a vörös szőnyeges díjátadókon-és filmpremiereken, a divatmagazinokban illetve a hétköznapokban.

Az elmúlt hónapokban a kétszeres Oscar-és többszörös Golden Globe-díjas Cate Blanchett a tervező ikonikus Twin Unisus pulóverét viselte, míg Julia Roberts szintén színésznőként dolgozó unokahúgának, Emma Robertsnek a magyar márka farmer vonalának egyik darabja tetszett meg.

De ABODI-ban pózolt még Olivia Munn, Jasmine Tookes, Michelle Rodriguez, az egyik legreménytelibb hollywooodi üdvöske, Joey King, a Teen  Wolf – Farkasbőrben sorozat sztárja, Holland Roden, a körülbelül 14 millió Instagram követőt számláló influencer, Hannah Stocking és két magyar származású híresség, Palvin Barbara szupermodell valamint Coco König színésznő is.

Nézd meg galériánkat!

6 fotó megtekintése

Két napja pedig Gabrielle Union színésznő jelent meg a vörös szőnyegen a magyar tervező ruhakölteményében.


Fotó: Profimédia – Red Dot – JA/Everett Collection

Fotó: Facebook.com/ABODIUNISUSEMPIRE, Profimédia – Red Dot