Cate Blanchett is imádja Abodi Dóra ruháit

2018. augusztus 31. |

Nemrégiben két igen népszerű amerikai színésznő Cate Blanchett és Emma Roberts is ABODI-t viselt.

Az évek óta sikeres magyar márka tervezője, Abodi Dóra olasz dívák, old Hollywood, film klasszikusok, ’90-es évek MTV korszaka, erdélyi hagyományok és a femme fatale ihlette sajátos kollekcióit eddig is előszeretettel viselték az olyan hírességek, mint Gwen Stefani, Paris Hilton, Lady Gaga vagy Dita von Teese.

Az A-listás sztárok 2018-ban is Abodi ruháiban és kiegészítőiben pózoltak a vörös szőnyeges díjátadókon-és filmpremiereken, a divatmagazinokban illetve a hétköznapokban.

Az elmúlt hónapokban a kétszeres Oscar-és többszörös Golden Globe-díjas Cate Blanchett a tervező ikonikus Twin Unisus pulóverét viselte, míg Julia Roberts szintén színésznőként dolgozó unokahúgának, Emma Robertsnek a magyar márka farmer vonalának egyik darabja tetszett meg.

De ABODI-ban pózolt még Olivia Munn, Jasmine Tookes, Michelle Rodriguez, az egyik legreménytelibb hollywooodi üdvöske, Joey King, a Teen  Wolf – Farkasbőrben sorozat sztárja, Holland Roden, a körülbelül 14 millió Instagram követőt számláló influencer, Hannah Stocking és két magyar származású híresség, Palvin Barbara szupermodell valamint Coco König színésznő is.

Nézd meg galériánkat!

Két napja pedig Gabrielle Union színésznő jelent meg a vörös szőnyegen a magyar tervező ruhakölteményében.


Fotó: Profimédia – Red Dot – JA/Everett Collection

Fotó: Facebook.com/ABODIUNISUSEMPIRE, Profimédia – Red Dot

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok