Gisele Bündchen megbánta mellműtétjét

2018. október 10.
A magánéletére kínosan ügyelő szupermodell bevallotta, hogy a szoptatás után megcsináltatta melleit, de azt is elárulta, már megbánta a döntését.

Gisele Bündchen új könyvében rengeteg őszinte vallomást találhatunk – elmondta például azt is, hogyan érezte magát Leonardo DiCaprio mellett. Most a People-nak adott interjúban újabb részletet fedett fel a közelgő önéletrajzból, méghozzá egy sokakat meglepő plasztikai műtétről.

„Mindig a testem miatt dicsértek, ezért azt éreztem, az embernek olyat várnak tőlem, amit már nem tudok nyújtani” – magyarázta a 38 éves szupermodell a szülés utáni időszakról. „Nagyon sebezhetőnek éreztem magam, mert akármennyit edzhetek, hiába eszem egészségesen, nem tudom megváltoztatni, hogy a gyerekeim jobban szerették a bal mellemet, mint a jobbat. Csak azt szerettem volna, ha egyformák lesznek és az emberek nem tesznek rá többé megjegyzéseket.”

View this post on Instagram

Ready to go! Thank you to the entire @versace team for working so hard to make me an eco dress. The fabric and lining used are both 100% organic silk ecologically dyed, the threads are 100% organic cotton and everything is certificated as GOTS: Global Organic Textile Standard. Thank you to my super team @hungvanngo @davidvoncannon @georgecortina and @deborahlippman for getting me ready for tonight!✨ 🙏✨ Pronta! Obrigada por toda equipe da @versace por trabalhar tão duro para fazer meu vestido totalmente sustentável. O tecido e forro de seda são 100% orgânicos e ecologicamente tingidos, as linhas são de algodão 100% orgânico e tudo é certificado pela organização GOTS.Obrigada @hungvanngo @davidvoncannon @georgecortina e @deborahlippman por me prepararem para esta noite!

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

A műtétet még 2015-ben csináltatta meg, ahogyan arról a Lessons: My Path to a Meaningful Life című könyvében beszámolt. „Ahogy felébredtem, rögtön arra gondoltam: ‘mit tettem?’ Úgy éreztem, olyan testbe kerültem, amit már nem ismerek fel. Az első évben csak bő ruhákban jártam, annyira kellemetlenül éreztem magamat.”

Bündchen azt is elmesélte , mit szólt sportoló férje, Tom Brady a döntéséhez: „Azt mondta, mindenhogy szeret engem és gyönyörű vagyok. Ez szintén fontos lecke volt: ami nem öl meg, az megerősít. Csak azt sajnálom, hogy így kellett megtanulnom.”