A Trónok harca összes előzménye kiderülhet egy új sorozatból

2018. november 05.
Óriási eposz ér véget a Trónok harca záróévadával, de most úgy tűnik, nem kell örökre búcsút intenünk George R. R. Martin varázslatos világának. Az HBO állítólag máris elkezdett dolgozni az előzményeket bemutató prequel sorozaton.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Tűkön ül a világ, legalábbis a Trónok harca rajongók biztosan, hiszen hamarosan jön a záróévad, amiben remélhetőleg lekerekedik majd a sorozatgyártás egyik legnagyobb sikerének számító széria története. Ez amennyire izgalmas, legalább annyira szomorú is, hiszen így végleg búcsút kell mondani Jon Snow, Tyrion vagy Daenerys karakterének.

Az HBO azonban máris készül a vigaszdíjjal, ugyanis állítólag elkezdtek dolgozni egy az előzményeket feldolgozó prequel sorozaton, ami a tervek szerint a The Long Night címet viseli majd. Egyelőre csak annyit lehet tudni róla, hogy évezredekkel a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, a „Hősök korában” és azt mutatja majd be, hogyan esett a világ a sötétség áldozatául. A főszerepekben olyan hírességeket is láthatunk majd, mint Naomi Watts és egészen friss arcokat is, mint Josh Whitehouse. Egyelőre még nem kezdődött meg a forgatás, szóval a bemutató dátumáról sincs még hír, de már most megnyugtató a tudat, hogy marad valami a Trónok harca utánra is.