Magyarország legnagyobb kutyás sétáját szervezi a Dorko

2018. december 27.
Nagy célt tűzött ki maga a Dorko: szeretné, ha minden arra rászoruló ember mellé kerülne vakvezető kutya. Ezért jövő áprilisban Magyarország legnagyobb segítőkutyás sétáját szervezi, mellyel a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének kutyaiskoláját támogatná.

A magyar márka egy újabb, különleges kezdeményezéssel szeretné felhívni a figyelmet a segítőkutyusok és kiképzőik állhatatos munkájának fontosságára, és a vakvezető kutyák alacsony számára: 2019. április 27-én, a vakvezető kutyák világnapján Magyarország eddigi legnagyobb segítőkutyás sétáját készülnek megtartani.

Verrasztó Evelin

A nagyszabású séta a Városligetben lesz, és habár csak jövőre kerül rá sor, máris olyan hazai celebek csatlakoztak a kezdeményezéshez, mint Dukai Regina, Debreczeni Zita vagy épp Molnár Nini.

Debreczeni Zita

„A Dorkónál mindig is hittünk a jó ügyekben, amelyek mellett érdemes teljes vállszélességgel kiállni. Az MVGYOSZ és kutyaiskolájuk alázatos munkája pedig pont ilyen. Nem véletlen, hogy immár 4. éve támogatjuk őket. Reméljük, ez alkalommal minden eddiginél nagyobb előrelépést érünk el, és sikerül megvalósítani célkitűzésünket, miszerint minden olyan magyarországi vak ember mellé kerül majd segítőkutya, akinek szüksége van rá. Jelenleg, több mint 70 fő szerepel a várólistán” – nyilatkozta Gém Péter, a Dorko alapítója.

Nagy László

A márka ismét elkészítette egyedi Loyalty is Royalty kollekcióját, mely minden évben megújul – kezdeményezésükhöz pedig ismét sokan csatlakoztak, többek közt: Dukai Regina, Molnár Nini, Metzker Viktória, Hódi Pamela, Debreczeni Zita, Kárpáti Rebeka, Sydney van den Bosch- tervezett sétájuk pedig az eddigi legnagyobb dobásuk, melyet céljukért tehetnek.

10 fotó megtekintése

Kattints a galériára!

A rendezvényen bárki részt vehet, aki előzetesen regisztrál és megváltja belépőjegyét. Ennek teljes ára, a rendezvény napján, levásárolható lesz a helyszínen lévő Dorko Pop-up store. A Loyalty is Royalty kollekció eladásából származó teljes nyereséggel az MVGYOSZ kutyaiskoláját támogatják.

További információt itt találhattok.