Ariana Grandét nem zavarja az elbaltázott tetkója

2019. február 02. |

Ariana Grande új albuma címét, a "7 rings"-t szerette volna magára tetováltatni japán kanjikkal, de helyette valami egészen más került a bőrére. Kész szerencse, hogy annyira nem zavarja.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Ariana Grande büszkén mutatta meg a közösségi médiában új tetoválását, ami (gondolta ő) a “7 rings” vagyis hét gyűrű szavakat formázta japán kanjikkal, de a japán rajongók hamar rávilágítottak, hogy a “hét” és “kerék” szimbólumok összetétele a kisméretű faszéngrillre utal.

A tweeteket azóta sajnos törölték, de Grande azt írta: “Valóban kimaradtak a  ‘つの指,’ szimbólumok, amiknek középre kellett volna jönniük. Cseszettül fájt, de így is jól néz ki. Különben sem bírtam volna már több szimbólumot”. Grande ráadásul azt is hozzátette: “egyébként nagyon szeretem a kisméretű faszéngrilleket”, ami kész szerencse, tekintve, hogy mostantól már élete végéig a testén viselheti ennek bizonyítékát. A legfurcsább, hogy az énekesnő tanácsadó csapatában japán szakértők is vannak, akik igazán szólhattak volna neki, hogy tetoválása nem pont azt jelenti, amit szeretett volna.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok