Ariana Grandét nem zavarja az elbaltázott tetkója

2019. február 02. |

Ariana Grande új albuma címét, a "7 rings"-t szerette volna magára tetováltatni japán kanjikkal, de helyette valami egészen más került a bőrére. Kész szerencse, hogy annyira nem zavarja.

Fotó: Profimédia – Red Dot

Ariana Grande büszkén mutatta meg a közösségi médiában új tetoválását, ami (gondolta ő) a “7 rings” vagyis hét gyűrű szavakat formázta japán kanjikkal, de a japán rajongók hamar rávilágítottak, hogy a “hét” és “kerék” szimbólumok összetétele a kisméretű faszéngrillre utal.

A tweeteket azóta sajnos törölték, de Grande azt írta: “Valóban kimaradtak a  ‘つの指,’ szimbólumok, amiknek középre kellett volna jönniük. Cseszettül fájt, de így is jól néz ki. Különben sem bírtam volna már több szimbólumot”. Grande ráadásul azt is hozzátette: “egyébként nagyon szeretem a kisméretű faszéngrilleket”, ami kész szerencse, tekintve, hogy mostantól már élete végéig a testén viselheti ennek bizonyítékát. A legfurcsább, hogy az énekesnő tanácsadó csapatában japán szakértők is vannak, akik igazán szólhattak volna neki, hogy tetoválása nem pont azt jelenti, amit szeretett volna.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Emma Stone menyasszony lett dave mccary

Emma Stone menyasszony lett