Irina Shayk királynői módon reagált Bradley Cooper és Lady Gaga duettjére

2019. február 25. |

Lady Gaga és Bradley Cooper megnyerte az Oscar-díjat a legjobb dal kategóriában, a nyertes dalt pedig a színpadon is bemutatták. Előadásuk lenyűgöző volt, ahogy Bradley Cooper párjának reakciója is.

Nem okozott meglepetést a Shallow című szám győzelme. Az Oscar közönsége előtte néma csendben hallgatta végig a hihetetlenül bensőséges előadást, amelyet Cooper és Gaga ezen a gálán is előadott. A három híresség az első sorban foglalt helyet, Bradley Cooper és Lady Gaga között ült Irina Shayk, Cooper kedvese. A Lady Gaga – Bradley Cooper előadópáros kéz a kézben sétált a színpadra, és ahogy a filmben, élőben sem okoztak csalódást. Egyes vélemények szerint most is izzott köztük a levegő, a pletykák szerint pedig Gaga nem véletlen, hogy felbontotta eljegyzését Taylor Kinney-vel. Ezek után nem meglepő, hogy minden szem Cooper párjára, Irina Shaykra szegeződött az előadás közben, még a kamerák is az orosz modell reakcióját követték.

Akik botrányra számítottak, csalódniuk kellett. Shayk nem is lehetett volna büszkébb párja produkciójára. Az első volt, aki állva tapsolta meg az előadást. A Hollywood Reporter tudósítója, Chris Gardner videón is megörökítette és megosztotta a jelenetet.

Miután Gaga visszatért székéhez a szobor átvétele után, Shayk hatalmas öleléssel köszöntötte és gratulált neki.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Hogyan változik meg az ember élete, ha hercegnő lesz dokumentumfilm

Hogyan változik meg az ember élete, ha hercegnő lesz