Irina Shayk királynői módon reagált Bradley Cooper és Lady Gaga duettjére

2019. február 25.
Lady Gaga és Bradley Cooper megnyerte az Oscar-díjat a legjobb dal kategóriában, a nyertes dalt pedig a színpadon is bemutatták. Előadásuk lenyűgöző volt, ahogy Bradley Cooper párjának reakciója is.

Nem okozott meglepetést a Shallow című szám győzelme. Az Oscar közönsége előtte néma csendben hallgatta végig a hihetetlenül bensőséges előadást, amelyet Cooper és Gaga ezen a gálán is előadott. A három híresség az első sorban foglalt helyet, Bradley Cooper és Lady Gaga között ült Irina Shayk, Cooper kedvese. A Lady Gaga – Bradley Cooper előadópáros kéz a kézben sétált a színpadra, és ahogy a filmben, élőben sem okoztak csalódást. Egyes vélemények szerint most is izzott köztük a levegő, a pletykák szerint pedig Gaga nem véletlen, hogy felbontotta eljegyzését Taylor Kinney-vel. Ezek után nem meglepő, hogy minden szem Cooper párjára, Irina Shaykra szegeződött az előadás közben, még a kamerák is az orosz modell reakcióját követték.

Akik botrányra számítottak, csalódniuk kellett. Shayk nem is lehetett volna büszkébb párja produkciójára. Az első volt, aki állva tapsolta meg az előadást. A Hollywood Reporter tudósítója, Chris Gardner videón is megörökítette és megosztotta a jelenetet.

Miután Gaga visszatért székéhez a szobor átvétele után, Shayk hatalmas öleléssel köszöntötte és gratulált neki.