Drew Barrymore lányainak az 50 első randi a kedvenc filmje

2019. április 05.
Drew Barrymore lányainak is megvannak a kedvencei édesanyjuk filmjei közül. Az 50 első randi és az Örökkön örökké a két legkedvesebb filmjük.

Mamamozinak hívják Drew Barrymore lányai, a hat éves Olive és a 4 éves Frankie az Örökkön örökké és az 50 első randi című filmeket. “Imádják megnézni ezt a két filmet” – mondta el a 44 éves színésznő. Viszont az E.T.-t, melyben 1982-ben még gyerekszínészként játszott Drew Barrymore, még nem látták a lányok. “Olive még nem igazán érdeklődik a téma iránt, egyelőre a legeslegnagyobb kedvence a Kincsvadászok” – tette hozzá Barrymore.



A színésznő külön kiemelte, hogy ha vendégek jönnek hozzájuk, sosem ő választja a mamamozit, mindig a lányai hozzák fel. “Esküszöm, hogy nem vagyok ilyen nárcisztikus!” – viccelt Drew Barrymore. Bár azt bevallotta, hogy jólesik neki, hogy a lányai szeretik a munkáit. “Büszke vagyok arra, aki vagyok, amit elértem. A mindennapi emberek érzelmeiről készítettem filmeket, a szerelem kereséséről, a kedvességről és arról, hogy ha muszáj, meg kell védenie magát az embernek.”

És hogy a lányai követik-e a példáját, és szeretnének-e színésznők lenni? Olive csak akkor, ha a rendőri pálya mégsem jön össze. “Azt mondta, szívesen lesz színésznő, hiszen a családban mindenki filmes pályán mozog, de de előbb ki akarja próbálni, milyen rendőrnőnek lenni” – árulta el Drew Barrymore.

Fotó: Getty Images