Halle Berry a bordáit törte új filmjéért

2019. május 01.
Bár sebezhetetlennek tűnik, még Halle Berry-t is éri sérülés filmforgatás közben. Legutóbb három bordáját törte, miközben a John Wick 3-ra készült.

Halle Berry számos sérülést szenvedett az új akció-thrillerre, a John Wick 3-ra készülve, nem mintha sokat törődne velük. “Eltörtem három bordám a próbák alatt. Ez olyan nekem, mint valami kitüntetés. Nem tudjuk, hogy történt, még törött bordákkal is dolgoztam egy darabig tovább, míg bírtam” – mesélt az eseményekről a színésznő, aki Keanu Reeves partnere lesz a készülő filmben.


Berry hónapokig edzett, hogy formában legyen Sofia szerepére. “Kaszkadőr tréning, fegyveres tréning, kutyás tréning, és erősítő tréning is volt, emellett az étrendemre is ügyelni kellett” – magyarázza Halle Berry. Bár a színésznő biztos volt benne, hogy képes megcsinálni a film nehezebb akciójeleneteit, bevallotta, hogy először megrémítette, hogy Keanu Reevesszel kell dolgoznia. “Csodálatos volt. Először kissé megijedtem, mert ő iszonyatosan jó, és én is azon a szinten akartam teljesíteni, mint ő. Nem akartam, hogy csalódjon bennem” – beszélt társáról Halle Berry.


A John Wick-széria újabb része ott folytatja, ahol az előző mozi 2017-ben abbahagyta. John Wick fejére 14 millió dolláros vérdíjat tűztek ki, és fejvadászok hada keresi. A harmadik rész május közepén kerül a mozikba.

Fotó: Profimédia/Red Dot