Daniel Craig szerint ideje egy női James Bondnak

2019. május 02.
Az utóbbi évek James Bondja, Danel Craig szerint, ideje lenne, hogy egy nő vegye át tőle a stafétát a titkos ügynök szerepében.

James Bond stílusa eléggé átalakult az utóbbi években, a rajongók pedig vevők a változásra: olyan színészekért kampányolnak következő főszereplőnek, mint Idris Elba, sőt, még nők is szóba kerültek, például Emily Blunt vagy Gillian Anderson.

A jelenlegi titkosügynök, Daniel Craig is egyetért ezzel az átalakulással. “Úgy vélem, mindenkit számításba kell venni. Nem szabad elzárkózni tőle, hogy afro-amerikai vagy nő legyen a főszereplő, teljesen új dimenzióba helyezné a filmeket” – nyilatkozott a színész, aki jelenleg is a 25. Bond filmet forgatja. Az új, és Daniel Craig számára az utolsó James Bond-filmben Rami Malek lesz a titkosügynök ellensége.

Daniel Craig ötödik alkalommal bújik a titkosügynök bőrébe, ezúttal elvileg tényleg utoljára. Már ezt a részt is hosszas egyezkedés után vállalta csak el, hiszen 2015-ben is úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, eleget játszotta már James Bondot. Ám az ötven éves színész most még egyszer aláírt a filmre, amely a rendező személye körüli bizonytalanságok után, kis csúszással, várhatóan jövő februárban kerül majd a mozikba.

Fotó: Getty Images