Amal Clooney pere miatt van veszélyben a család

2019. május 27.
George Clooney beszélt arról, hogy felesége, Amal Clooney legújabb pere miatt biztonsági intézkedéseket kellett bevezetni ikreik és a család körül. Az emberjogi ügyvéd ugyanis jelenleg az ISIS terrorszervezet tagjai ellen folytat pereket a francia bíróságon.

George Clooney felesége, Amal Clooney ismert emberi jogi ügyvéd, akinek elkezdődtek az ISIS terrorszervezet ellen folyó perei Franciaországban. Az 58 éves színész, két ikergyermekük, Ella és Alexander és Amal Clooney mindennapjaiban ezzel szigorú intézkedéseket kellett életbe léptetni. “Minden megváltozik, ha az embernek van két gyereke, és meg kell védeni őket. A feleségem elkezdte az első ISIS elleni pereket a bíróságon, így számos biztonsági óvintézkedést kellett meghozni, hogy ne váljanak célponttá a gyermekeink” – mondta el George Clooney.

 


Amal Clooney-t az ENSZ Biztonsági Tanácsa kérte fel, hogy dolgozzon az iszlám terrorszervezet szexuális áldozatainak ügyein, az ügyvédnő pedig elhivatottan dolgozik rajta, hogy megbüntessék a szélsőséges szervezet tagjait, és legalább igazságot szolgáltassanak az áldozatoknak, ha már megelőzni nem tudták a szörnyű eseményeket.

“Hiányzik, hogy nem sétálhatunk szabadon a gyerekekkel egy parkban. Megpróbáltuk, ám amint kiléptünk az ajtón, mindenki körülvett minket. Ráadásul a gyerekeimre vadásznak, hogy lefotózhassák őket, és ebben eléggé tudatosak vagyunk, nem szeretnénk, ha lépten-nyomon fényképeznék őket, ez biztonsági szempontból is veszélyes jelenleg” – tette hozzá George Clooney.

Forrás: People
Fotó: Getty Images