Ashton Kutcher sorozatgyilkos ellen tanúskodik

2019. június 02.
Ashton Kutcher egy szexuális indíttatású sorozatgyilkos ellen tanúskodik, akinek áldozatai között volt egykori barátnője.

Los Angelesben jelent meg a bíróság előtt Ashton Kutcher, hogy tanúskodjon Michael Gargiulo feltételezett sorozatgyilkos ellen. A “Hollywoodi Erőszakoló” néven elhíresült bűnöző ellen három nő meggyilkolása miatt emeltek vádat. Egyikük Ashton Kutcher egykori barátnője, a 22 éves Ashley Ellerin. A gyilkosságokat 2001 és 2008 között követte el a tettes, akit DNS-elemzés után vettek őrizetbe. A mintákat az egyik halálesetnél és egy nem végzetes támadás áldozatánál találták meg.


Ellerin divattervezőnek tanult és esténként sztriptízbárban dolgozott, mikor 2001-ben holtan taláták Hollywood Hills-i otthonában, azt követően, hogy előző este Ashton Kutcher vitte haza randevújukról. A színész ujjlenyomatát meg is találták az áldozat ajtaján. Kutcher elmondta, hogy két hónappal a gyilkosság előtt ismerte meg Ellerint, és a nő előtte egy másik barátjával találkozgatott. Egy lakásavató partin találkoztak először, ahol a nő azt mondta, egyedülálló, így megbeszélték, hogy egy későbbi napon elmennek vacsorázni és meginni valamit. A megbeszélt időpontban Kutcher jelezni akarta a nőnek, hogy késni fog, mivel Grammy-díj átadó partira hivatalos. Próbálta hívni Ellerint többször is. ám csak hangüzenetet tudott hagyni.

Pellerin később visszahívta és megnyugtatta, hogy semmi gond. Miután Kutcher elindult a nő lakásához, nem tudta felhívni, ezért hazaindult inkább és onnan próbálta ismét felvenni vele a kapcsolatot, ám továbbra sem sikerült. Ezután feladta a próbálkozást, inkább elindult ismét a nő otthonához. Odaérve látta, hogy égnek a villanyok, így gondolta, hogy otthon van, ám az ajtóban senki sem felelt, így Kutcher benézett az ablakon, ahonnan a rendetlenségen kívül mást nem látott, de ennek nem tulajdonított nagy jelentőséget, mivel csak nemrég költözött be a nő. A lábtörlőn látott vörös pöttyöket, de ezekről azt gondolta, hogy vörösborfoltok lehetnek. Ezután Ashton Kutcher azt vallotta, hogy ismét hazament. A szobatársa másnap fedezte fel Ellerin holttestét.

Az ügyészség halálbüntetést kér a gyanúsítottra. Gargiulo száz százalékig ártatlannak vallja magát a bűncselekményekben.

Forrás: E Online
Fotó: Getty Images